|
|
שקל?מסטיק?עפיפון?ארטיק?כיסא ?טוש?עיפרון?שטיח?שנקל?מחשב?מ סך?מנורה?פלאפון?אייפון?טלוו יזיה?זונה?מקלדת?עכבר?סוס(חר� �� �ן במיוחד)?כלב?חתול?אריה?אוזני� �� �ת?גירפה?גירפה ממין זכר עם זין גדול?סקס עם ליאור שליין?לגעת בפמלה?בקבוק?להיות מנכ"ל נביעות?בקבוק 5 ליטר שלהם?פח?קולה?ספרייט?פנטה?ענ� �� �ים?תפוז?תפוח?אגס?בקבוק נביעות בטעם אפרסק?אפרסק?מכונית?אוטובוס? טלפון?יס מקס?ספסל?מצית?סיגריה?אש?גפר� �� �רים?מדחום?גגון?חלון?נמלה?כ ו ס?שקע?תקע?בית?גרגיר חול?להזדיין עם אישתו של אולמרט?לעשות ביד לאהוד ברק?פתיתים?חזה עוף?כנפיים?אלכוהול?רטבול?R6?P SP מסך חדש?שקית של מגה?
חחחחחחחחחחח^ הרגת אותי! התפנקת בציטוט בחתימה..שקל?מסטיק?עפיפון?ארטיק?כיסא ?טוש?עיפרון?שטיח?שנקל?מחשב?מ סך?מנורה?פלאפון?אייפון?טלוו יזיה?זונה?מקלדת?עכבר?סוס(חר� �� �� �ן במיוחד)?כלב?חתול?אריה?אוזני� �� �� �ת?גירפה?גירפה ממין זכר עם זין גדול?סקס עם ליאור שליין?לגעת בפמלה?בקבוק?להיות מנכ"ל נביעות?בקבוק 5 ליטר שלהם?פח?קולה?ספרייט?פנטה?ענ� �� �� �ים?תפוז?תפוח?אגס?בקבוק נביעות בטעם אפרסק?אפרסק?מכונית?אוטובוס? טלפון?יס מקס?ספסל?מצית?סיגריה?אש?גפר� �� �� �רים?מדחום?גגון?חלון?נמלה?כ ו ס?שקע?תקע?בית?גרגיר חול?להזדיין עם אישתו של אולמרט?לעשות ביד לאהוד ברק?פתיתים?חזה עוף?כנפיים?אלכוהול?רטבול?R6?P SP מסך חדש?שקית של מגה?
(לפחות עד שיהיה לי חתימה חדשה)
?
3>
נערך לאחרונה על ידי GiDi; 05-07-2008 בשעה 20:23.
ManUtdGlory Glory Man United!Viva Tevez!
שקל?מסטיק?עפיפון?ארטיק?כיסא ?טוש?עיפרון?שטיח?שנקל?מחשב?מ סך?מנורה?פלאפון?אייפון?טלוו יזיה?זונה?מקלדת?עכבר?סוס(חר� �� �� �ן במיוחד)?כלב?חתול?אריה?אוזני� �� �� �ת?גירפה?גירפה ממין זכר עם זין גדול?סקס עם ליאור שליין?לגעת בפמלה?בקבוק?להיות מנכ"ל נביעות?בקבוק 5 ליטר שלהם?פח?קולה?ספרייט?פנטה?ענ� �� �� �ים?תפוז?תפוח?אגס?בקבוק נביעות בטעם אפרסק?אפרסק?מכונית?אוטובוס? טלפון?יס מקס?ספסל?מצית?סיגריה?אש?גפר� �� �� �רים?מדחום?גגון?חלון?נמלה?כ ו ס?שקע?תקע?בית?גרגיר חול?להזדיין עם אישתו של אולמרט?לעשות ביד לאהוד ברק?פתיתים?חזה עוף?כנפיים?אלכוהול?רטבול?R6?P SP מסך חדש?שקית של מגה?
אחרי שקראתי את השיחה הזאת אני פשטו אדם אחר..
עמוק אחי...
השיחות שלי ושל יותם יותר עמוקות >.<
מעניינת ת'ביצה הימנית
נערך לאחרונה על ידי hai60; 05-07-2008 בשעה 22:43.
קרא חוקי חתימות
איזו שיחה עמוקה
קרדיט ל
J0k3R
על הפצצה למעלה
מדבר שטויות חבר שלך..