אני רוצה להאמין שבנשק גרעיני אבל מעניין אותי לדעת דעות של אחרים...
אני רוצה להאמין שבנשק גרעיני אבל מעניין אותי לדעת דעות של אחרים...
|
|
תקרא לארצות הברית שתבוא לעזור לנו. הממשלה שלנו לא מתמודדת עם קסאמים, איך אתה רוצה שהיא תתמודד עם טילים כימיים?
דבר ראשון בטוח שגרעיני
ואל תשכח-ישראל המובילה באיזור בפיתוח נשק כימי וביולוגי
תהיה בטוח -האיראנים ייצאו קרחים מכל הכיוונים אם רק יעיזו לשלוח ולו טיל אחד לא קונבנציונלי
נתחיל להתפלל..
אני מזה לא אוהב את השאלות האלה..
כאילו...אין לאפחד פה מספיק ידע כדי לדעת מה יקרה אם...
בכל מקרה...בגדול..תיהיה מלחמה...וזה אומר שארה"ב יוצאת עלייהם גם...אבל סביר להניח שחלק ממדינות ערב יצאו עליינו גם...וגם מדינות תומכות..קיצור בלאגן.
אממ אני מסכים עם אור. אי אפשר לדעת באמת מה יקרה, אלה הן רק השארות.
ההשארה שלי היא שישראל תפעיל את ארה"ב ללא ספק, ואיראן תפעיל מדינות ערב נגדנו גם.
יהיה בלאגן אחד גדול. שלא נגיע למצב הזה, אבל בינתיים אף אחד לא מונע מזה להתקיים :|
אם איראן תשמש עלינו בנשק כימי/אטומי, אנחנו לא נהיה פה כדי לדעת את התגובה![]()
זאת תיהיה מיני-מלחמת עולם שלישית..ואני מקווה שהיא תישאר קטנה..כי אז זה יהיה ישראל וארה"ב נגד אירן לבנון וסוריה סביר להניח,ואם ממש יהיה צורך גם בריטניה וצרפת איתנו
אבל אתה מבין פה הקצנתי לגמרי נתתי לך תרחיש של מלחמת עולם שלישית..הזוי לדעתי..
אם אירן תירה טיל- מה שלא יקרה..- ,באותה שנייה כמה מאות טילים גרעיניים מתעופפים לדרכם,ובום,אין אירן,אבל גם בטח לא יהיה ישראל נכון?
אז אף אחד לא מרוויח,אבל גם אחד לא מפסיד.
יש סעיף שמורה על שיגור גרעיני במידה שמדינה תשתמש בנשק לא קונבציונאלי וזה מה שמנע מסאדם לשלוח נשק כימי ורק סקאדים כי הוא פחד שישראלך תזרוק עליו פצצה גרעינית.
בעקרון ברגע שיראל תותקף עם נשק לא קונבציונאלי על ראשי המדינה מוטלת האחריות לשגר נשק גרעיני זה סוג של סעיף כזה.
אם הם יירו על ערים נשק כימי לא נצטרך לכוון על ערים שלהם נשק גרעיני? תסביר את עצמך
וכן בטוח ארה"ב תהיה מעורבת כי הם אמרו ברגע שיתקפו אותם לא משנה מי אנחנו או האמריקאים הם יפגעו גם בנו וגם בהם בטילים וגם יסגרו את מיצר הורמוז שיעצור את האספקה של הנפט האמריקאים בטח יקראו לכמה נושאות מטוסים שלהם ויפציצו להם את הצורה
נערך לאחרונה על ידי football98; 06-07-2008 בשעה 00:44.
איראן לא תעז.
היא תשלח טיל כימי ארצות הברית תעשה להם בלאגן..
מה ישראל תעשה? בעיקר תאים שיש לה נשק אטומי אבל היא לא תעשה כלום מקסימום תבזבז עוד פעם חיילים על מבצעים לא מאורגנים בעליל
תקשיב לי טוב אם איראן תשלח טיל כימי ויהיה כמות נפגעים בינונית לגדולה איראן תספוג מכה גרעינית או מכה שתיהיה לפחות פי 4 בגודל הנזק, תבין זאת אחת התקנות לגבי זריקת טיל גרעיני.
1. מינות ערב מכניסות צבא שעובר את הקו הירוק בום זריקת פצצה גרעינית
2. חיל האוויר הישראלי מושמד בום פצצה גרעינית
3. נשק לא קונבציונלי נופל על מדינת ישראל בום פצצה גרעינית.
תבין אם באמת תיהיה מתקפה איראנית מסיבית (גם של נשק קונבציונאלי) במצב כזה שהעורף יספוג יותר מדי אבידות אני יכול להניח שהממשל יחליט להטיל פצצה גרעינית בשביל להפסיק את הטילים דבר כזה ישבית את תוכנית הגרעין האיראנית לתקופה ארוכה בשביל לשקם את העורף וזה במידה שהממשל ישרוד אחרת מהפכה באיראן זה דבר מאוד סביר. כמו כן אחרי התקפה גרעינית רוח הלחימה האיראנית תשבר בצורה מאוד קיצונית.
השמאל והימין יריבו מה לעשות עד שתהיה מלחמת אחים... חחח סתם
אני רוצה להאמין שתהיה מתקפה מסיבית מאוד על איראן
נערך לאחרונה על ידי Maryum375; 06-07-2008 בשעה 20:14.