למרות שרונאדיניו לא בכושר והוא העלה במשקל ברצלונה עדיין דורשת 40 מיליון יורו עבורו!!!
לדעתי זה פי 2 ממה שהוא שווה ברגע זה והם ממש דפוקים!!!אין מצב שיתנו עליו 40 מיליון יורו!!!
קרדיט לספורט5
למרות שרונאדיניו לא בכושר והוא העלה במשקל ברצלונה עדיין דורשת 40 מיליון יורו עבורו!!!
לדעתי זה פי 2 ממה שהוא שווה ברגע זה והם ממש דפוקים!!!אין מצב שיתנו עליו 40 מיליון יורו!!!
קרדיט לספורט5
|
|
לא יימכר.
40 מיליון יורו?
אולי היו משלמים 25, בלחץ 30, אבל זה מוגזם.
שחקן לא בכושר שלא נתן תפוקה כבר מעל עונה, וכולו פוזה.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
פעם הוא היה טוב , נשאר לו רק השם , אפילו לפרסומות של נייק לא לוקחים אותו כבר...
לא חושב ששום קבוצה תקנה אותו בכזה מחיר, הוא משחק בכושר גרוע מאוד והוא לא שווה את ה-40 מיליון.
Real Madrid ♥
40 מיליון זה מוגזם,
כרגע רונאלדיניו אולי שווה 17-20 מיליון אבל לא יותר מזה.
זה כאילו שבארסה בכלל לא רוצה למכור אותו.
I LOVE INTER
הוא יעבור בקרוב למילאן או מנצ'סטר סיטי, לברצלונה אין ברירה...
אין מצב שישאירו אותו ביציע כל השנה.. אלא אם הם מתכננים פשוט להשאיר אותו כשחקן מוביל.
40 מיליון חח... בסכום כזה יביאו שחקנים בכושר משחק הרבה יותר גדול..
כיום רונאלדיניו שווה אולי 17 מיליון לא יותר.
איזה 40 מיליון בראש שלהם
לדעתי זאת הדרך הנעימה שלהם להודיע רשמית שהוא ימכר
לדעתי הוא יעבור למילאן תמורת 20
לא יקחו אותו בכזה מחיר.
ברצלונה תוריד בשלב מסויים את המחיר אם היא רוצה להיפטר ממנו.
אפילו ריאל לא תיקח אותו במחיר כזה ><"
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
ראו אותו לא מזמן בחדשות הספורט באיזה משחק ראווה , וואי איך שהוא שמן!!!יותר מרונאלדו! כשהוא רץ הבטן שלו עושה גלים , זה ממש נוראי!!!
יימכרו אותו ב- 30 מיליון, והוא מאוד יעזור לכל קבוצה שהוא יגיע אליה. בברצלונה בשנה שעברה לא הייתה להם קבוצה כי מיררו את רונאלדיניו ומסי רוב הזמן פצוע, ולכן לרונאלדיניו היה קשה להיכנס לכושר. הוא עוד יוכיח לכל העולם שהם טועים.
אני חושב שהוא היה צריך להמכר עוד בינואר , אז ברצלונה יכלה עוד לקבל סכום קרוב ל40 מיליון כדי להפטר מהשחקן...עכשיו כבר לא...
תאמינו לי שימכרו אותו ב40...
אולי הוא עכשיו שמן אבל על תשכחו שהוא לא שיחק מלא זמן... לפני כל הפציעות והסיפסולים שלו הוא היה השחקן הטוב בעולם
ועם אני לא טועה הוא עובר למנצסבטר סיטי
".It always seems Impossible until it's done"