אוקיי, אתמול ראיתי את הסרט "הנקוק", הנה הביקורת.
תמונה:
ז'אנר:
אקשן קומי
צוות:
במאי - פיטר ברג
וויל סמית' - הנקוק
שרליז צ'רון - מרי
ג'ייסון בייטמן - ריי
ג'יי הד - אארון
אדי מרסן - רד
עלילה:
הנקוק הוא גיבור העל הכי סולד מכל גיבור שתכירו - הוא גר בקרוואן, הוא משתכר הרבה, מקלל והורס כל מה שנקרה בדרכו. כן, אולי הוא מנסה להציל אנשים והכול אבל תוך כדי הוא הורס כל דבר בעלויות של מיליוני דולרים. לא פלא שלוס אנג'לס לא סובלת אותו! ואז הוא מציל את חייו של ריי אמבריי, יועץ פרסום המציע לו עזרה בשינוי ושיפור תדמית מול הקהל. הנקוק מסכים בלית ברירה, והעלילה מסתבכת לכלא, שודים, נקמה ובגידה אחת שתשאיר אתכם פעורי פה.
דעה אישית:
וואו. פשוט ככה, וואו. דבר ראשון, את וויל סמית' לא ראיתי בקטע קומי מאז "גברים בשחור 2". הכול אצלו הפך לאקשן ולדרמה, וזה לא בדיוק הלם אותו. זה כמו לראות את ג'ים קארי ב"מספר 23", זה מתח וזה לא מתאים לבחורצ'יק ששיחק את המסכה ואת אייס ונטורה.
אז לאחר זמן רב בהיעדרותו של וויל סמית' המשעשע מהמסך הגדול, הוא חוזר, ובענק, לתפקיד בומבסטי.
תודו גם שהרעיון לסרט עצמו הוא גאוני! תמיד מציגים בפנינו את גיבורי העל כמין דברים מושלמים כאלה, פתאום בא גיבור על שיכור מהתחת שאכפת לו ממשקפי השמש שלו יותר מלעיר עליה הוא מגן.
למען האמת, הסרט מתחיל קצת בדיכאון, וממשיך ככה עד לשלב מסויים, ו-וויל סמית' הוא אחד השחקנים הטובים ביותר שאני ראיתי אם הוא מצליח לעשות תפקיד שהוא יחסית קומי ולגרום לך דיכאון.
אני מוכרח להגיד שהבמאי עלה על רעיון אדיר ועשה אותו בצורה נהדרת, והתסריט פשוט עושה לך טוב.
הערה קטנה: המצלמה זזה כל הזמן, זה יכול לחרפן אותך.
סיכום וציון:
סרט נהדר שמשאיר בך רצון לעוד ועוד ועוד. 9/10, כי הסרט גם מעט מדכא והמצלמה כל הזמן זזה.
תמונות מהסרט:
טריילר:
http://youtube.com/watch?v=rZQQgvhn4jg
תגיבו, תקבלו עוד.












ציטוט ההודעה








