בן 16 וחצי
טוב אז יש מישהי בשכבה שלי שאני כמעט בטוח שהיא דלוקה עליי כאילו היא מראה מלא סימנים כאלה
חוץ מזה אני גם הבן היחיד שמדבר איתה כמעט (היא נראית די טוב אבל נראה לי פשוט אנשים מפחדים לדבר איתה בגלל שהיא כוסית אני כל הזמן שומע אנשים לוחשים איזה כוסית) היא לא פצצה אבל היא כוסית
אז וואלה ניסיתי לזרום איתה אבל לא יודע שאני מדבר איתה אני מרגיש כאילו אנחנו לא באותו גל אתם מבינים כאילו לא זורם נגיד פתאום אני אומר משהו היא נכנסת לי בדברים או נגיד היא מנסה להצחיק או לגרום לשיחה לזרום אבל זה פשוט לא עובד
שלא תבינו אותי לא נכון אני דווקא כן זורם עם בנות והכל טוב ויפה אבל איתה פשוט לא יוצא
כאילו אנחנו פשוט לא מתאימים אבל בא לי לזיין אותה חחח ונראה לי היא סתם דלוקה עליי
אז רציתי לנסות להיות חבר שלה אולי יצא לי מזה משהו חוץ מלשמוע את השטויות שהיא מדברת
ובקרוב היא עושה מסיבה והיא ממש רצתה שאני יבוא
והבעיה היא שאני לא יודע לרקוד
כאילו בחיים שלי לא הייתי במסיבה
וגם במסיבה היחידה שהייתי בה לאחרונה אז ישבתי בצד כמו איזה מסכן בזמן שכולם רקדו הרגשתי כמו הכי חנון בעולם
זה לא בעיה של ביטחון זה פשוט הרצון לא לצאת white boy מול כולם כזה שלא יודע לרקוד
ניסיתי לרקוד מול המראה או סתם לבד ואני רוקד הכי גרוע בעולם אפילו הראתי לידידה שלי איך אני רוקד היא התחילה לצחוק עליי חחח
ניסיתי ללמוד טקטוניק - בנות חושבות שזה להומואים
חשבתי לנסות CWALK - אבל זה לא מתאים לכל השירים אתם מבינים בדרך כלל זה מזרחית או טראקים לא יודע אין לי מושג בעצם אבל אני רואה מלא הומואים שהתחילו לרקוד CWALK זה נראה לי חרוש כזה
וגם אז במסיבה ההיא שהייתי ניסיתי לחקות אחרים אבל זה לא עבד לי
אני לא רוצה סוג של ריקוד אני רוצה ריקוד שהוא לא יפה מדי שלא דורש כישרון אבל גם לא מכוער מדי כזה שאפשר לרקוד עם בנות וזה יהיה סבבה
מישהו נגיד יכול לעשות סירטון שלו ולשים פה או איפשהו או אולי יש איזה סרטון ביוטיוב אני לא הצלחתי למצוא
או פשוט יכול לעזור לי בכל צורה שהיא זה יעזור לי לאללה
מוי תודה

ציטוט ההודעה