הבחורה הזו + מכונית כזו
+
או
בית מאובזר הכוונה שבבית יש הכול אבל הכול פלזמה 70 אינץ +סוני 3 + מערכת קולנוע + מחשב תותח קיצר יש הכול אבל אין מכונית ואין בחורה
חחחהחלטה קשה אה??
הבחורה הזו + מכונית כזו
+
או
בית מאובזר הכוונה שבבית יש הכול אבל הכול פלזמה 70 אינץ +סוני 3 + מערכת קולנוע + מחשב תותח קיצר יש הכול אבל אין מכונית ואין בחורה
חחחהחלטה קשה אה??
$$$$$$
|
|
ברור שהאודי והבחורה, איפה השאלה בכלל ?
חחחח לוקח את הבית, מוכר אותו וקונה גם את המכונית וגם את הבחורה וגם נשאר עם כסף.
בית...
בעקבות הבית תבוא בחורה :]
ונמכור איזה תמונה גדולה עתיקה ומכוערת שיש בבית נקנה בוגאטי ויירון =]
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
את האודי והבחורה ואחר כך נקנה בית זה לא בעיה!
ברור שאת הבית.
אני יזמין הרבה בחורות לבית, כולם יבואו, אני אמכור הרב דברים מהבית ויביא איזה לימוזינה =]
לחופש יש תאריך:
23.10.15
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
האודי והבחורה, מי אמר בית ? השתגעתם ?!?!
תאמינו לי היא מספיק מפורסמת, ולא חסר לה כסף, אתה יכול לקנות עוד 16 בתים כאלה איתה :]
אודי ובחורה , בית כבר יש![]()