|
|
דיי מותק, את בת 14... כשתראי בולבול תקראי לנו
ומזה הזיוני מוח האלה, אלעק מי ששיער זה כיף לרדת לו, את רוצה שיער ביצים בתוך הפה? שיתקע לך בין השיניים? יופי, אז אל דברי שטויות, עוד איזה מישהו יאריך פה שיער ביצים בגללך
ואם כבר מצצת בולבול בגיל 14, אז אני ממש מצטער בשבילך, לדעתי זה חולני, גם כל בנות ה12 בים שנראות בנות 17, אני מניאק אם אבא לא עושה להן נעים בבית (אני וכבר דיברנו עם איזה 7 פצצות, היינו בטוחים הן בנות 16, היה להן ציצי ותחת משהו טוב, תפאום אחת מהן עושה "יוו, אני מזה לא יודעת איזה תיכון ללכת" פשוט הלכנו והרגשנו מסכנים)
שמעי.. לעיר שלמה היא רוצה לעשות כיף
תראו, לדעתי העניין הזה עם ה..בת מוצצת - זונה, בן יורד - גבר, זה בעצם הקטע של ה"קשה להשיג", כמובן שגברים לא מנסים להיות קשים להשגה (חוץ מהחשים) לעומת הבנות שכן, כדי שיתאמצו בשבילן, זה כמו חוק שחוקק למען הבנות.
תיאוריה שלי, תגידו מה אתם אומרים.
ברגע שמישהי יורדת למישהו על הפגישה הראשונה, פותחת רגליים, נותנת מעצמה מהר, זה סוג של מוריד מהערך של בנות אחרות!
למה?
אז כמו שאמרתי למעלה.. יש מין חוק (סתם אמרתי.. סוג של טבע הבנות) להיות קשות להשגה וככה זה מוגדר עם כולן, צריכים להתאמץ בשבילן וכו' וכו' וכו'.
ברגע שמישהי לא מתנהגת כקשה להשגה, ונותנת מעצמה את כולה מהר מאוד, האחרות ישר מופתעות ואומרות שהיא שרמוטה, זונה.. איך את נותנת מעצמך כל כך מהר בזמן שאנחנו שומרות על גופנו.
יש מצב שזו קנאה אפילו, שהבחורה זכתה ליהנות, בזמן שהשומרות נדפקות ומפחדות שיקראו להן זונה, אז בתור אינסטינקט נשי (מטומטם להפליא), הן ישר קוראות למבצעת שרמוטה, זונה.
ממ..יש מצב![]()
מישו יכול לצטט שניצן אמרה שזה כיף לרדת לבולבול שעיר? כי אני פשוט לא מאמין לה
או שהיא זקנה בת 80 שמחכה לזין כבר 40 שנה אז לא אכפת לה שעיר חלק וחלקלק
או שהיא בת 12 שחשה סקסית ועושה מעצמה זונה(רק זונות אוהבות בולבול שעיר-כי הכסף מדבר)
של הפורום
ניצן שמרי את הגועל הזה לעצמך ואל תפרסמי ברבים
זה כמו להגיד אני מלקקת צואה!!!!!!!!!!!!!! (גם אני לא הבנתי מה מצחיק בזה זה ממש מגעיל)
אז תחשבי שמלא אבל מלא לכלוך מצטבר בשיער של אותו זין שעיר שאת מוצצת ושאת מוצצת אותו את מוצצת את כל האיכסה הזה
בגלל זה אני הורדתי כי אכפת לי מחברה שלי
מי אמר שעיר ?!!!!!!!
אמרתי שזה לא כייף לרדת למי ששיער שזה כן כייף !!!! שיער מהמילה השערה !!!!!!11
בעיות שכליווות לך לטיפול או ממשהו .
נערך לאחרונה על ידי ניצן (:; 11-07-2008 בשעה 06:04.
איזה בולשיט גם אם היא נהנת וגם אם פחות וגם אם בכלל לא היא עושה את זה על מנת שלפרטנר שלה יהיה כיף באותה מידה שהיא מצפה שהוא יעשה לה מה שנעים לה
מעצבן אותי לשמוע שאומרים את הדבר הזה שאם בחורה יורדת לחבר שלה היא זונה
דיי לזיוני מוח (שוב), לכל דבר שעושים בימינו מצפים לתמורה כלשהי, את יורדת לחבר שלך לא כדי "שיוווו אני יעשה הכל בשבילו, אני ארד לו ויכניס את הבולבול שלו עמוק עמוק כדי שהוא יהנה", לא!!! את מצפה שהוא גם ירד לך ויעשה לך אותו דבר, כי לרדת למישהי זה סתם מאפן סתם כואב הלשון ואז אתה צריך כמו אידיוט לדחוף אצבעות, נראה כאילו זה איזה גופה מתה ואנחנו חוקרים את זה עם האצבע חחחח.
אלא אם את מאלה "שיוו אני אוהב אותו, אני אמות בשבילו", סתם חארטה, עדיף לומר "אני כל כך אוהב אותה, אני אתן לה למות בשבילי"
לדעתי אם מישהי יורדת לחבר שלה והם ביחד זה סבבה.
אם הם רק בקטע זאת זונה בעיני.