קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [תמונות] תמונות שיגרמו לכם להיות ככה - :O , חלק ז' D:
    על ידי זוהר בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-07-2010, 15:05
  2. [תמונות] תמונות שיגרמו לכם להיות ככה - :O חחחלק ב' . :)
    על ידי זוהר בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 04-07-2010, 23:47
  3. [תמונות]ביצים
    על ידי EggMaN בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 06-06-2008, 19:54
  4. כמה תמונות שלי התאמנתי רק שבוע ככה
    על ידי Anti-Hero בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 23-03-2006, 16:40
  5. 2 תמונות שלי מהפורום של ראש השנה
    על ידי Y0har בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 19:06
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 39

[תמונות] ביצים במקום ראש ככה האף לא יישבר - עמוד 2

יאאלה איזה מתאגרף יש לנו פה.. בוא מכות בואXD
    ניראה מצוין אחי!

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    70
    משפט מחץ
    גולני-כי הגהנום בשיפוצים

אמאלה נתי אתה מפחיד
    הזכרת לי גוויה
    סתם אחינו אתה בסדר
    כמה תמונות אתה מפרסם בפורום הזה תניח לנו

משתמש כבוד האוואטר של Dave Grohl
    לייקים
    0
    נקודות
    1,211

ציטוט נכתב במקור על ידי PunKilla צפיה בהודעה
    קלאסי, סאן-דה וקיקבוקסינג
    הלכתי מואי טאי סתם חארטה
    מואי טאי סתם חארטה? :| איפה אתה חי אחי כאילו ברצינות חחח
    וממ אם יש לך איפושהוא קרוב, לך תעשה MMA תמיד עדיף להיות טוב בהכל
    Bring the Violence-

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Dave Grohl צפיה בהודעה
    מואי טאי סתם חארטה? :| איפה אתה חי אחי כאילו ברצינות חחח
    וממ אם יש לך איפושהוא קרוב, לך תעשה MMA תמיד עדיף להיות טוב בהכל
    בשביל ללכת לMMA צריך ללמוד הרבה דברים לפני
    כל MMA שמצאתי זה: קראטה\איגרוף תאילנדי
    מצאתי בנאדם אחד שמדריך את זה, מקיקבוקסינג ואיגרוף קלאסי ועד היאבקות חופשית
    הוא לא מסכים לי להגיע לאימונים, הוא אמר שאני צריך לחרוש עוד מלא על קיקבוקסינג ואז אם אני אשקול לפחות 80 קילו אני אתאים לקבוצה חחח

ואיגרוף תאילנדי אתה מכיר והכל אבל אתה לא יודע וריאציות אחרות של הספורט
    תתפלא זה פרימיטיבי ברמות שלא ייאמנו תחפש sanda ( זה נראה מוזר כי ההגנה ברוב מהטורנירים מספקת יותר נקודות )

תיזהר שלא ישברו לך את האף שוב פעם O:
    שמור עליו
    ^קרדיט לי על הפצצה למעלה^
    -לא מכין בפרטי-

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי or2010 צפיה בהודעה
    תיזהר שלא ישברו לך את האף שוב פעם O:
    שמור עליו
    יוצא דם לפעמים באימונים אבל הוא כמו חדש, זה סתם פצעים בפנים עדיין לא הגלידו
    ככה סתם אין מצב שייפגעו בי טוב עד כדי כך שהוא יישבר
    אני לא פלצפן כמו פעם יד אחת ליד התחת והשנייה מרביצה חח למדתי את שלי

משתמש מתחיל האוואטר של laoms713
    שם פרטי
    שמואל
    לייקים
    0
    נקודות
    5

אני מתאמן באיגרוף מיקצועי כבר 9חודש.. איגרוף קלאסי זה משחק.. זה כלום לעומת איגרוף מקצועי

לייקים
    0
    נקודות
    1,211

בשביל ללכת לMMA צריך ללמוד הרבה דברים לפני
    כל MMA שמצאתי זה: קראטה\איגרוף תאילנדי
    מצאתי בנאדם אחד שמדריך את זה, מקיקבוקסינג ואיגרוף קלאסי ועד היאבקות חופשית
    הוא לא מסכים לי להגיע לאימונים, הוא אמר שאני צריך לחרוש עוד מלא על קיקבוקסינג ואז אם אני אשקול לפחות 80 קילו אני אתאים לקבוצה חחח

ואיגרוף תאילנדי אתה מכיר והכל אבל אתה לא יודע וריאציות אחרות של הספורט
    תתפלא זה פרימיטיבי ברמות שלא ייאמנו תחפש sanda ( זה נראה מוזר כי ההגנה ברוב מהטורנירים מספקת יותר נקודות )
    אולי אתה מדבר על קבוצה תחרותית של MMA.
    באיזור שלי פתחו בי"ס של MMA (הם קוראים לזה יותר CMA אבל שיהיה)
    בכל אופן. יש את האימונים השוטפים של הMMA שזה בד"כ נגיעות של מואי טאי (וקארטה) עם טיפה ג'יוג'יטסו.. ויש אימונים בנפרד של איגרוף, איגרוף תאילנדי וג'יוג'יטסו.
    מה גם כל הקטע הזה של לחרוש מלא על קיקבוקסינג זה די שטויות אחי.
    אם אתה רוצה להתאים את עצמך לMMA אתה צריך ללמוד לMMA.
    יכול להיות סטרייקר מעולה (איגרוף תאילנדי, קאלסי, קארטה מה שבא לך) יגיע עם מישהו שהוא ממוצע בMMA מתאמן נניח חצי מהזמן שהסטרייקר מתאמן, והסטרייקר יחטוף את המכות של החיים שלו.
    כשנכנסים לMMA הכל שונה
    Bring the Violence-

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

אולי אתה מדבר על קבוצה תחרותית של MMA.
    באיזור שלי פתחו בי"ס של MMA (הם קוראים לזה יותר CMA אבל שיהיה)
    בכל אופן. יש את האימונים השוטפים של הMMA שזה בד"כ נגיעות של מואי טאי (וקארטה) עם טיפה ג'יוג'יטסו.. ויש אימונים בנפרד של איגרוף, איגרוף תאילנדי וג'יוג'יטסו.
    מה גם כל הקטע הזה של לחרוש מלא על קיקבוקסינג זה די שטויות אחי.
    אם אתה רוצה להתאים את עצמך לMMA אתה צריך ללמוד לMMA.
    יכול להיות סטרייקר מעולה (איגרוף תאילנדי, קאלסי, קארטה מה שבא לך) יגיע עם מישהו שהוא ממוצע בMMA מתאמן נניח חצי מהזמן שהסטרייקר מתאמן, והסטרייקר יחטוף את המכות של החיים שלו.
    כשנכנסים לMMA הכל שונה
    CMA ו MMA נראה לי התפלגו בטח היה פעם אותו הדבר (?)
    קבוצות תחרותיות של MMA מתות לקחת אותי, הקבוצה שאני הולך אליה זה לא תחרותי, זה אימון פרטי וגדול עם חבר'ה שצריכים את זה לעבודה שלהם
    אי אפשר לקרוא לזה MMA כי אין חוקים זה פשוט מלמד אותך להסתדר עם הכל.
    בי"ס של MMA זה לילדים קטנים אם זה לא תחרותי פשוט תפנים, לא תחרותי=לא אימון.
    מי לעזאזל מכניס קראטה וג'וג'יטסו לזירה ?! צריך להיות תותח ברמות מטורפות בשביל להשתמש בזה בזירה כי ברגע שמישהו מנסה לעשות למישהו תרגיל קראטה הוא אוכל בעיטה לפרצוף.
    אימונים בנפרד של סוגי איגרוף אהנממ אני אגיד לך את האמת עשיתי כל סוג של איגרוף וזה בלתי אפשרי ללמוד כל דבר, אחרי שאתה ניכנס לאיגרוף הקלאסי או הקיקבוקסינג אתה לא מסוגל להכניס לראש שהידיים והכתפיים יורדות מהפנים בגלל שזה לא הגיוני להוריד אותן ובמואי טאי בהרבה בעיטות מורידים את הידיים גם אם זה מבחינת טכניקה או הרגל שלא סודר ( יש כאלו הרבה דברים באיגרוף קלאסי ובקיקבוקסינג פחות ).
    עכשיו אם מישהו כבר היה בקטע של האיגרוף הוא לא יכול לעשות ג'וג'יטסו כי זו דרך לחימה שונה יותר והרבה יותר פרימיטיבית, כנ"ל קראטה ( שזה בכלל בדיחה - אנשים צריכים להתעורר ולהבין שקראטה התפתחה לדברים הרבה יותר מודרניים וחזקים כמו וו שו עד ללוחמה בזירה של סאן-דה ).

נכנסתי לMMA, ניסו לעשות לי טייקדאון ... חשבתי שיצליחו כי מאמנים אותם לזה
    אבל תכלס זה עובד רק על אפסים או כאשר משהו תחת לחץ ...
    כל "אפקט" של MMA על מה שעשיתי להם באימונים התפרק לחתיכות
    אתה פשוט צריך להחזיק את יד שמאל מקדימה להסתיר לו את הפנים וברגע שהוא בועט לזנק אחורה חצי מטר ואז הברירה היחידה שלו היא לעבוד איתך עם הידיים אחרת אם הוא מתקרב עם הרגל:יד ימין שלך נכנסת לו בראש והוא לא יודע איך קוראים לו - זה הכל איומים.
    ב MMA אמיתי כשאתה נכנס לזה הכל שונה רק אם אתה לא יותר ממישהו בעבודה על שני רגליים ואז יש לך יתרון על הרצפה, אם מישהו הרבה יותר טוב ממך בעבודה על הרגליים הדרך היחידה להגיע לרצפה זה לבד.

אולי לא הבנת אותי נכון בקשר לקיקבוקסינג, אני עסקתי לא קצת באיגרוף קלאסי ושם יש עמדה אחת, אסור להחליף עמדות ... אלא אם כן אתה איזה אלוף עולם
    אז מבחינת טכניקה אני חזק רק בצד אחד, ואם בעטו לי ברגל הקדמית ואני לא מסוגל לעמוד אחרת באותה הרמה כמו עם הקודמת נדפקתי !
    הטכניקה מקלאסי לקיקבוקסינג משתנה בגלל זה צריך לחרוש ולשפר את הצד השני, כל קומבינציה, ולהוסיף לה את ההיבט עם הבעיטות.

כל הקטע עם ה MMA שזה הכי חזק משום שזה הכל ביחד זה חארטה עצבנית,
    גם אם ישראלים נוסעים עם זה לחו"ל וזוכים.
    בשביל להיות בליגה רצינית של MMA לא לומדים בבצפר לMMA, לומדים הכל מהמקורות הכי טובים, צריך לצאת מהאשליה שככה לומדים !
    המאמן שלי אמר לי שבשביל ללמוד קצת היאבקות או אפילו קצת איגרוף צריך גם מאמן טוב, גם מוטיבציה והשקעה במשך שנים על גבי שנים::: תאר לעצמך כמה צריך להשקיע בשביל ללמוד קצת MMA אמיתי.
    אני מקווה שהבנת מה זה MMA, כל אחד השיטה שלו. ( השיטה שלא תעמוד נגד מישהו שלמד הכל כמו שצריך מ0 עד רמה כלשהי )

אני חייב לציין גם שאם תדריך "סטרייקר" אולי התכוונת לפאנצ'ר שהתעסק בזה כמו שצריך ( תחרותי ? ) במגע מלא כמה פעמים הוא פשוט ייגמור כל ממוצע של MMA בתוך שנייה כי הנקודות תורפה שהוא מכיר עובדות גם כאשר אתה על הרצפה וזה בנס שמישהו הצליח להגיע אליו ולהפיל אותו, וזה בגלל שיש לו בסיס מסויים שעל פיו הוא הולך ובחיים לא תתפוס אותו מהרגל מהצוואר ובטוח שלא את האגרוף שלו חח
    הוא פשוט ייקלוט יותר טוב מכל בחור
    נערך לאחרונה על ידי PunKilla; 16-07-2008 בשעה 15:16.

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מוות למזרחית

יש לך הרבה ביטחון עצמי יחסית למישהו עם טיטול על הצוור
    סתם צוחק נראה סבבה..

משתמש על רמה האוואטר של EMINƎM
    שם פרטי
    אלעד
    לייקים
    4
    נקודות
    2,570
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    א' - אורז, ב' - בורקס, ג' - גוש בשר גדול, מה היא ד'? זו היא דבע , שאוכלת את הכל!!

חח אהבתי...

משתמש משקיע האוואטר של VodkanonStop
    שם פרטי
    אבישי
    לייקים
    0
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    אף אחד לא Mת בתול החיים דפקו את כולם

ציטוט נכתב במקור על ידי clicker צפיה בהודעה
    למה יש לך חיתול על הצוואר ?
    סתם אחי מזל טוב
    חחח.. אהבתי אחי

לייקים
    0
    נקודות
    1,211

CMA ו MMA נראה לי התפלגו בטח היה פעם אותו הדבר (?)
    קבוצות תחרותיות של MMA מתות לקחת אותי, הקבוצה שאני הולך אליה זה לא תחרותי, זה אימון פרטי וגדול עם חבר'ה שצריכים את זה לעבודה שלהם
    אי אפשר לקרוא לזה MMA כי אין חוקים זה פשוט מלמד אותך להסתדר עם הכל.
    בי"ס של MMA זה לילדים קטנים אם זה לא תחרותי פשוט תפנים, לא תחרותי=לא אימון.
    מי לעזאזל מכניס קראטה וג'וג'יטסו לזירה ?! צריך להיות תותח ברמות מטורפות בשביל להשתמש בזה בזירה כי ברגע שמישהו מנסה לעשות למישהו תרגיל קראטה הוא אוכל בעיטה לפרצוף.
    אימונים בנפרד של סוגי איגרוף אהנממ אני אגיד לך את האמת עשיתי כל סוג של איגרוף וזה בלתי אפשרי ללמוד כל דבר, אחרי שאתה ניכנס לאיגרוף הקלאסי או הקיקבוקסינג אתה לא מסוגל להכניס לראש שהידיים והכתפיים יורדות מהפנים בגלל שזה לא הגיוני להוריד אותן ובמואי טאי בהרבה בעיטות מורידים את הידיים גם אם זה מבחינת טכניקה או הרגל שלא סודר ( יש כאלו הרבה דברים באיגרוף קלאסי ובקיקבוקסינג פחות ).
    עכשיו אם מישהו כבר היה בקטע של האיגרוף הוא לא יכול לעשות ג'וג'יטסו כי זו דרך לחימה שונה יותר והרבה יותר פרימיטיבית, כנ"ל קראטה ( שזה בכלל בדיחה - אנשים צריכים להתעורר ולהבין שקראטה התפתחה לדברים הרבה יותר מודרניים וחזקים כמו וו שו עד ללוחמה בזירה של סאן-דה ).

נכנסתי לMMA, ניסו לעשות לי טייקדאון ... חשבתי שיצליחו כי מאמנים אותם לזה
    אבל תכלס זה עובד רק על אפסים או כאשר משהו תחת לחץ ...
    כל "אפקט" של MMA על מה שעשיתי להם באימונים התפרק לחתיכות
    אתה פשוט צריך להחזיק את יד שמאל מקדימה להסתיר לו את הפנים וברגע שהוא בועט לזנק אחורה חצי מטר ואז הברירה היחידה שלו היא לעבוד איתך עם הידיים אחרת אם הוא מתקרב עם הרגל:יד ימין שלך נכנסת לו בראש והוא לא יודע איך קוראים לו - זה הכל איומים.
    ב MMA אמיתי כשאתה נכנס לזה הכל שונה רק אם אתה לא יותר ממישהו בעבודה על שני רגליים ואז יש לך יתרון על הרצפה, אם מישהו הרבה יותר טוב ממך בעבודה על הרגליים הדרך היחידה להגיע לרצפה זה לבד.

אולי לא הבנת אותי נכון בקשר לקיקבוקסינג, אני עסקתי לא קצת באיגרוף קלאסי ושם יש עמדה אחת, אסור להחליף עמדות ... אלא אם כן אתה איזה אלוף עולם
    אז מבחינת טכניקה אני חזק רק בצד אחד, ואם בעטו לי ברגל הקדמית ואני לא מסוגל לעמוד אחרת באותה הרמה כמו עם הקודמת נדפקתי !
    הטכניקה מקלאסי לקיקבוקסינג משתנה בגלל זה צריך לחרוש ולשפר את הצד השני, כל קומבינציה, ולהוסיף לה את ההיבט עם הבעיטות.

כל הקטע עם ה MMA שזה הכי חזק משום שזה הכל ביחד זה חארטה עצבנית,
    גם אם ישראלים נוסעים עם זה לחו"ל וזוכים.
    בשביל להיות בליגה רצינית של MMA לא לומדים בבצפר לMMA, לומדים הכל מהמקורות הכי טובים, צריך לצאת מהאשליה שככה לומדים !
    המאמן שלי אמר לי שבשביל ללמוד קצת היאבקות או אפילו קצת איגרוף צריך גם מאמן טוב, גם מוטיבציה והשקעה במשך שנים על גבי שנים::: תאר לעצמך כמה צריך להשקיע בשביל ללמוד קצת MMA אמיתי.
    אני מקווה שהבנת מה זה MMA, כל אחד השיטה שלו. ( השיטה שלא תעמוד נגד מישהו שלמד הכל כמו שצריך מ0 עד רמה כלשהי )

אני חייב לציין גם שאם תדריך "סטרייקר" אולי התכוונת לפאנצ'ר שהתעסק בזה כמו שצריך ( תחרותי ? ) במגע מלא כמה פעמים הוא פשוט ייגמור כל ממוצע של MMA בתוך שנייה כי הנקודות תורפה שהוא מכיר עובדות גם כאשר אתה על הרצפה וזה בנס שמישהו הצליח להגיע אליו ולהפיל אותו, וזה בגלל שיש לו בסיס מסויים שעל פיו הוא הולך ובחיים לא תתפוס אותו מהרגל מהצוואר ובטוח שלא את האגרוף שלו חח
    הוא פשוט ייקלוט יותר טוב מכל בחור
    אחי מה שאתה מדבר זה לא בהכרח נכון.
    א') ג'יוג'יטסו פרמיטיבי? לא יודע על מה אתה מדבר בכלל, אם בחייך לא התעסקת בזה אז עדיף שתנסה לפני שאתה מדבר כי אתה יכול לראות איך לדוגמא טיפה טכניקה גומרת בנאדם עצום (ברוק לסנר נגד פרנק מיר חפש את הקרב ותראה דוגמא מעולה), מה גם שאין קשר בין ג'יוג'יטסו לאיגרוף חחח איגרוף זה בעמידה מכות, ג'יוג'יטסו זה הכנעות ^^
    ב') קארטה חרא? שוב אתה מוזמן לראות את הקרב האחרון של טיטו אורטיז שהבנאדם סטרייקר רציני וגם מתאבק לא רע בכלל ובחור שמתעסק יותר בקארטה בעבר שלו פירק את טיטו כי הוא לא נגע בו.

ולדוגמא יש המון דרכים לטייקדאון חוץ מהמסורתית שאתה מכיר. דווקא בMMA אני הייתי יותר מסתדר להפיל מהקלינץ' ויש לזה את היתרונות שלו אבל כל אחד וההעדפות שלו.
    וכשאמרתי בי"ס לMMA התכוונתי שיש לך את האופציה להתאמן בכל הדברים האלה במקום אחד.
    לג'יוג'יטסו יש מאמן אחד, איגרוף תאילנדי מאמן אחר, ואיגרוף קלאסי מאמן אחר.

וזה יפה שכל מי שהסתדר איתך בMMA לא הצליח להוריד אותך לקרקע וכו' וכו'. אבל ברגע שמישהו יצליח מה קורה אתה צריך לחשוב
    גם אם אתה נכנס לGuard שלו (לא יודע כמה אתה מבין במהלכי קרקע, אבל תחפש מושגים) ואתה יכול באמת לפוצץ לו את הצורה משם... אם אתה עושה דבר אחד לא נכון כמו משאיר את היד בפנים, או מוציא יד אחת החוצה פה די נגמר הקרב מבחינתך וזה כל היופי בMMA
    לשלב בין כל הדברים.
    ושוב כמו שאמרתי יש הבדל בין כל דבר. נניח ג'יוג'יטסו רגיל, מי מגן על עצמו ממכות? הם פתוחים בכל מקום כי אסור להרביץ -> בנאדם כזה היה אוכל מכות רצח בMMA ולכן בMMA זה משתנה.
    גם על קיקבוקסינג, יש את הפעמים שאתה תתקרב למישהו סתם באיזה קומבינציה איך שבא לך פתאום הוא מתכופף ומפיל אותך, זה גם דברים שצריך להתכונן אליהם.
    מה גם הקלינץ' (שלפי דעתי זה חלק ממש חיוני בקרב, לא יודע אם בקיקבוקסינג יש?) שונה לגמרי, אף אחד בקרב שהוא לא MMA יוריד את הראש שלו נניח כדי להוריד לשוט כי הוא יחטוף ברך, אז גם לזה לא מתרגלים והופ אתה נופל. אז כמו שאמרתי, כל הדברים משתנים, וMMA זה באמת שווה
    Bring the Violence-

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

אחי מה שאתה מדבר זה לא בהכרח נכון.
    א') ג'יוג'יטסו פרמיטיבי? לא יודע על מה אתה מדבר בכלל, אם בחייך לא התעסקת בזה אז עדיף שתנסה לפני שאתה מדבר כי אתה יכול לראות איך לדוגמא טיפה טכניקה גומרת בנאדם עצום (ברוק לסנר נגד פרנק מיר חפש את הקרב ותראה דוגמא מעולה), מה גם שאין קשר בין ג'יוג'יטסו לאיגרוף חחח איגרוף זה בעמידה מכות, ג'יוג'יטסו זה הכנעות ^^
    ב') קארטה חרא? שוב אתה מוזמן לראות את הקרב האחרון של טיטו אורטיז שהבנאדם סטרייקר רציני וגם מתאבק לא רע בכלל ובחור שמתעסק יותר בקארטה בעבר שלו פירק את טיטו כי הוא לא נגע בו.

ולדוגמא יש המון דרכים לטייקדאון חוץ מהמסורתית שאתה מכיר. דווקא בMMA אני הייתי יותר מסתדר להפיל מהקלינץ' ויש לזה את היתרונות שלו אבל כל אחד וההעדפות שלו.
    וכשאמרתי בי"ס לMMA התכוונתי שיש לך את האופציה להתאמן בכל הדברים האלה במקום אחד.
    לג'יוג'יטסו יש מאמן אחד, איגרוף תאילנדי מאמן אחר, ואיגרוף קלאסי מאמן אחר.

וזה יפה שכל מי שהסתדר איתך בMMA לא הצליח להוריד אותך לקרקע וכו' וכו'. אבל ברגע שמישהו יצליח מה קורה אתה צריך לחשוב
    גם אם אתה נכנס לGuard שלו (לא יודע כמה אתה מבין במהלכי קרקע, אבל תחפש מושגים) ואתה יכול באמת לפוצץ לו את הצורה משם... אם אתה עושה דבר אחד לא נכון כמו משאיר את היד בפנים, או מוציא יד אחת החוצה פה די נגמר הקרב מבחינתך וזה כל היופי בMMA
    לשלב בין כל הדברים.
    ושוב כמו שאמרתי יש הבדל בין כל דבר. נניח ג'יוג'יטסו רגיל, מי מגן על עצמו ממכות? הם פתוחים בכל מקום כי אסור להרביץ -> בנאדם כזה היה אוכל מכות רצח בMMA ולכן בMMA זה משתנה.
    גם על קיקבוקסינג, יש את הפעמים שאתה תתקרב למישהו סתם באיזה קומבינציה איך שבא לך פתאום הוא מתכופף ומפיל אותך, זה גם דברים שצריך להתכונן אליהם.
    מה גם הקלינץ' (שלפי דעתי זה חלק ממש חיוני בקרב, לא יודע אם בקיקבוקסינג יש?) שונה לגמרי, אף אחד בקרב שהוא לא MMA יוריד את הראש שלו נניח כדי להוריד לשוט כי הוא יחטוף ברך, אז גם לזה לא מתרגלים והופ אתה נופל. אז כמו שאמרתי, כל הדברים משתנים, וMMA זה באמת שווה
    קראטה וג'וג'יטסו זה פרימיטיבי ( מבטיח לך אנשים באשליות בנוגע לזה כי זה אומנות לחימה, עשו מזה ספורט לחימה, וו שו = סאן דה Wushu = Sanda )
    מישהו עם שכל שיודע קיקבוקסינג לא ייקבל טייקדאון מכל סוג שהוא גם אם הוא יפנה את הגב ברגע שהוא עושה קומבינציה.
    קלינץ' קיים בקיקבוקסינג אבל זה תלוי בשופט ותלוי במצב אני חושב, בתחרויות שאני ראיתי הקלינץ' נדיר כי יש דחיפות עם הרגליים והמטרה היא לפרק את הרגליים ולא לתת נוקאאוט ( זה שלב שני ).

מבחינת ללמוד הכל, זה בלתי אפשרי אי אפשר ללמוד הכל
    אי אפשר לסבול כל כך הרבה אימונים
    אם לא תסבול באימונים הטכניקה לא תיכנס לך בראש
    אתה צריך לעבוד תחת לחץ בשביל שזה יהיה מושלם
    כשאתה לא תחת לחץ, בבי"ס הזה לMMA
    אתה לומד סתם אתה לא לומד את זה ולא מתרגל כל יום בבית
    ישימו לך כדור טניס שתחזיק עם הכתף ליד הסנטר לא תצליח לתת קומבינציה
    אחת שלימדו אותך יותר מפעמיים נכון מתוך 50
    אחר כך ייקחו וייקשרו אותך עם מישהו ברך לברך עקב לעקב וייתנו
    לכם לעבוד ככה, אם לא עבדת תחת לחץ באימונים בעבר אתה פשוט תתפרק
    איך שיכניסו אותך עם מישהו למצב מסויים בזירה אתה תפקשש אתה תתבלבל
    או שהכתף שלך נפלה ואתה חייב להרים אתה פשוט מת כי הבנאדם יוריד אותך לרצפה בפחות מחצי שנייה לא משנה כמה אתה חושב שפיצצת לו את הברכיים או את הפרצוף איך שהוא ייראה שאתה תחת לחץ ולא עובד כמו שמישהו שעבד תחת לחץ מסוגל - ביי ביי.

עכשיו הבצפר הזה מטומטם בגלל שבאיגרוף תאילנדי, קלאסי וקיקבוקסינג המתיחות שונות, החימומים שונים גם אם הם בימים שונים והשרירים מצליחים להירגע
    הטכניקה שונה מאוד, ואי אפשר ללמוד את כולן משום שזה מפגר, לפעמים יש טכניקה שמרוב שעשית אותה באימון אחר והיא כבר תקועה לך בראש אתה לא תצליח לעשות מה שדומה לה בצורה יותר טובה מזאת שתקועה לך בראש, תצטרך ללמוד את זה בצורה חדשה כי הבסיס שונה ( עמדה שונה, תנועה שונה )

אי אפשר ללמוד הכל גם בגלל שכל דבר זה בסיס שונה, אין כזה דבר לוחם MMA
    יש לוחם שיש לו בסיס מסויים וצורה מסויימת שהוא פיתח את זה לצורת עבודה כזאת או אחרת בעזרת צורות לחימה שונות.

בקשר לטכניקות השונות תראה זה מניסיון עשיתי איגרוף קלאסי שנתיים, קיקבוקסינג גם תקופה ואיגרוף תאילנדי, עכשיו עברתי לסאן-דה.

קודם כל בוא נקח את האיגרוף הקלאסי ונפרק אותו ...
    אם אתה מכיר באיגרוף חלק גדול זה משחק עם הרגל, הטווח תנועה
    הרגל הקדמית היא זו שקובעת לאן תלך גם אם האויב שם בגלל האיום של
    האפשרות לשלוח את היד האחורית קדימה ( אני מכיר רק את האיום הזה את המשחק עם הרגל הקדמית אני לא מבין בגדול ).
    עכשיו בקלאסי הרגל הקדמית יותר מדי קדימה וכאשר מישהו יינסה לשחק ככה עם כל אחד שיודע לבעוט כמו שצריך, יפול על הרצפה, אשכרה לטאטות את הרגל והוא מאבד שיווי משקל ונופל.
    אחר כך יש את ההחזרה של היד הימנית אחרי מכה, הכתף הימנית יורדת מהלסת בדרך חזרה ומי שעושה רק איגרוף קלאסי לא ממש יודע את זהו גם אם תיאורטית הוא חוסם הוא לא עושה ככה, ככה פתחו לי ולחברים שלי מהקבוצה את הצורה כשבאנו לאימון שהמאמן יודע את התשובה לאיך להוריד אותנו.

בוא נפרק את המיתוס הגדול הזה של המואי טאי
    זה לא הכי קטלני
    העובדה שהם יכולים להשתמש בכל הגוף שלהם חוץ מהמצח
    לא הופכת אותם לקטלניים אלא איפשרה להם טווח תנועה יותר גדול
    והפכה אותם לברברים הם לא התרכזו בטכניקה
    אני מכיר רק שלושה מקומות בארץ שלנו שמאמנים את זה כמו שצריך
    בני בירושלים באצטדיון טדי
    בתל אביב קבוצה אחת אני לא זוכר איפה
    ובקרית אונו של ארז ( קיקבוקסינג\איגרוף תאילנדי )
    כל הבתי ספר לMMA = אני בספק אם הם עושים משהו ששווה ללמוד
    הלכתי לאימונים של איגרוף תאילנדי\קראטהוהבנתי למה המאמנים שלי צדקו כששאלתי את עצמי למה זה לא טוב
    למה כל המאמנים שלי לא סובלים את זה למה זה כזה מאוס בעיניהם
    כשהלכתי לראות את האיגרוף התאינלדי
    העמדה מסריחה ברמות מטורפות
    לסת בטן פתוחה ותנועה עם הידיים והרגליים, לא ניצלו את מה שיש להם כמו שצריך.
    טוב אז מה הלך באימוני איגרוף תאילנדי שהלכתי חשבתי זאת בדיחה לא הבנתי מה הולך הוא אומר לי תחסום עם האגן ותרים ברך ואם המכה לבפנים תכניס את הברך או משהו כזה מטופש לגמרי
    אחרי כך עשו לי סיבוב אם מישהו לא הצלחתי לעמוד ככה יותר משני בעיטות פשוט התחלתי לקפץ הוא לא נגע בי ... איך שהוא ניסה לבעוט לי בראש אני הלכתי חצי מטר אחורה וחזרתי עם יד ימין לפנים שלו וזה נגמר ...
    באימון אחר פשוט כיסיתי לו את הראייה עם יד שמאל איך שהוא הרים את הברך חשב שאני אבעט נתתי לו ימין לכבד ממש קטנה ( הידיים שלו הים מגובה החזה עד למצח חחחח לא הצלחתי להפסיק לצחוק.)
    באימון אחר את האמת קיבלתי מכות שמו אותי עם מישהו שעשה איגרוף קלאסי שנה הוא פשוט בעט בי וקיפץ אחורה ( אבל זה כבר לא איגרוף תאילנדי, הוא לא צעד אחורה הוא פשוט זינק כמו חרגול זיין לי תצורה גם אם הוא השתמש בבעיטות מטופשות כשהיה יכול לתת בעיטה הרבה יותר טובה לפי מה שאני יודע )

כך שתבין שאי אפשר ללמוד את הכל ... בלתי אפשרי, לומדים מה שצריך מכל דבר
    אני למשל למדתי מאיגרוף תאילנדי שלסבול לפעמים בעיטה זה אפשרי ועדיף להיכנס לקלינץ' אם אתה עייף יחסית למי שנגדך

MMA זה הדבר הכי טוב שיש אם לומדים אותו נכון כי ההגדרה שלו
    זה MIXED MARTIAL ARTS לא ? לקחו אומנות ועשו אותה לספורט בעזרת זה שלחו מכל דבר מה שהכי טוב בו ( בשביל זה צריך לעבור על הכל ולראות לא לבחור לפי מה שנראה לך )
    נערך לאחרונה על ידי PunKilla; 18-07-2008 בשעה 14:18.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יבגני
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אל תיקח ללב, תיקח לריאות.

מסכים o.O

סתם, נראה אחלה!
    כדאי לך גם לצאת עם המגן ביצים..

קרדיט ל- <HEN>

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,948 | הודעות: 8,201,541 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect