נערך לאחרונה על ידי Göregäsm; 11-07-2008 בשעה 17:29.
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
|
|
יש לך בעיה עם קורג'? רוצה פטיש באף?XXD
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
מודה באשמהXDDDDDDDDDDD
![]()
.........
רק שאלתי, מה אתה ישר עם הסמיילי ההומו הזה של הלדפוק תראש בקיר... מאיפה אני אמור לדעת?
הצלחתי ללמד את עצמי לעשות את ה: Ooooooooooh! Step Aside For The Cowboys From Hell
ממש טוב =] וגם את הפזמור של Cemetery Gates =]
פנטרה זה יותר הארדקור כזה מאשר גרואול ממש....אבל פיל מעולה
![]()
כולה 170 שקל!
אם לא היה לי יותר דברים חשובים לעשות עם הכסף כמו
דיפ פרפל אנת'ם ומטאליקה אם יהיה אז הייתליה ולך, למרות שאני לא מת על דאון כל כך.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אחחח האנת'ם הולך להיות מפציץ
![]()
לא...הוא אמר שהוא היה רוצה ללכת....אבל הוא לא יכול כי הוא עסוק כי שי לו דברים חשובים יותר לעשות עם הכסף....
לא לא אמרתי אתזה
אני הולך לאנת'ם, ישלי כסף לדיפ פרפל רק צריך למצוא מישהו ללכת איתו לפני שאוזלים הכרטיסים, ומטאליקה אם יאושר סופית אני אכנס חינם במידה וזה יהיה ביד אליהו.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי