|
|
הבעיה עם הלייזר הזה היא כשיהיה ערפל\עננים
ישי התותח
בתור תושב שדרות..
הבטיחו לנו כבר 7 שנים את הטכנולוגיה פשוט זה "יקר" על המדינה מאשר חיי אדם שנספו כבר 11-12 (מי סופר כבר) חיי אדם שקופחו על ידי המדינה הזאתי..
ועזבו את הפצועים (אחד כמוני למשל) שנפצע כבר וראה את חבר שלו גוסס לו מול העיניים..
יש טכנולוגיה "חומת ברזל" משו כזה אל זוכר איך קוראים לזה..
אבל המדינה מתקמצנת על חיי אזרחים.. רק ב-2011 אהוד ברק אמר שהיה לנו את זה
יש פתרון והוא מבצעי האמריקאים משתמשים בזה להגן על הבסיסים בעיראק, זה בעצם סוג של תותח וולקון שמחובר לראדר ואז ננעל על הטיל ומשחרר צרור של יריות ומפיל אותו המערכת מצליחה בצורהל א רעאה לעצור שם את הפצמרים אז אין סיבה שלא יעזור בשדרות.
אף אחד לא מתקמצן אחי, התקציב בטחון של המדינה מתקרב ל60 מיליארד שקל, מושקעים מאמצים כספיים ופיתוחיים אדירים כדי לפתח מערכת יעילה ולא להשקיע את הכסף במערכת שיודעים שאחרי תקופה מסויימת היא תהיה לא אפקטיבית ולא עדכנית למצב האיזור.
בלי להיכנס לזה אני מבטיח לך שישראל לא מפקירה את חיי אזרחיה, יותר מזה אני אומר לך שישראל היא כרגע מובילה בתחום פיתוחי מערכות נשק והגנה ועוד כמה שנים זה אמור להיות מיושם מבצעית.
עדיאל לא מתקמצנים עליכם! לוקח זמן כי מפתחים את המערכת היא לא מוכנה עדיין.
ב2010 אם היא תהיה מוכנה תהיה הגנה. 40 אלף דולר בשביל להוריד 200 דולר
כיפת הברזל - תיהיה טעות טקטית ממעלה ראשונה
כמו עסקת החזרת השבויים
אנחנו פשוט נותנים להם מה שהם מבקשים
צריך לפתור את הבעייה מהשורש
צריך לפרק את כל הארגונים האלה מבפנים ולאסור את כל המנהיגים שלהם
קרא חוקים
לפרק את הארגונים אי אפשר,אני לא זוכר מקרה אחד בהיסטוריה שהצליחו לפרק ארגוני טרור/גרילה לחלוטין.
השורש של החמאס ושל חיזבאללה ושל סוריה נמצא כמה אלפי קילומטרים מזרחה מישראל בטהרן.
כיפת ברזל זה לטאטא את הבעיות מתחת לשולחן,בזה אני מסכים איתך,אבל הפתרון האמיתי הוא לעקור את משטר הדיקטטורה וההייאטולות האיראני ואת זה עושים במלחמת התשה ארוכה מאוד וקשה לי לראות את זה קורה.
שליחטא צודק, אולי לטווח הקצר הפתרון נראה פחות יעיל אבל תחשבו על זה, מה יהיה הסוף?
הם יתקיפו אנחנו נשתוק ונתגונן? איזה מדינה נהייתה לנו?
פעם ערבים היו גונבים פרה מקיבוץ צה"ל היה נכנס לכפר הורס להם הכל ומחזיר את הפרה המעאפנה הזאת, הם פחדו לזוז! היום הם זורקים קסאמים ואנחנו יושבים בחיבוק ידיים.
ישי התותח
אני אומר פצצה גרעינית על עזה
אם אולמרט היה באמת רוצה ולא שם זין על התקשרות ודעת העולם היה פשוט נותן לצהל לעשות שפטים בעזה תוך כמה ימים הפלסטינאים היו באים ורוצים הסכם שלום רגיעה כניעה או איך שלא תקראו לזה תלמדו צריך להוריד אותם על הברכיים ורק אז נקבל שקט.
אני רואה שאף אחד לא התייחס לתגובה הקודמת שלי....