כל אחד עשה משהו שאסור,
שההורים לא מרשים,
שהחברים רואים את זה כקקה דבר,
ומשר את זה בסוד.
זה הזמן לפרוק יא עבריינים P:
(דיון בסטייל "הפאשלות המיניות שלכם")
כל אחד עשה משהו שאסור,
שההורים לא מרשים,
שהחברים רואים את זה כקקה דבר,
ומשר את זה בסוד.
זה הזמן לפרוק יא עבריינים P:
(דיון בסטייל "הפאשלות המיניות שלכם")
|
|
דפקתי לורד של הלוח מהמורה
נערך לאחרונה על ידי -ערן-; 13-07-2008 בשעה 20:22.
כשהייתי בערך בן 9, ביסודי..
גנבתי עם מישהי 10 שקל מהקופת צדקה למען חולי סרטן וקניתי עם זה משהו לאכול.. :/
חחחחחח חזק שהייתי בכיתה ב' או ג' גנבתי חוברת כמעט מלאה של סופרגול ותונה קלפים וסיימתי תאלבום!!![]()
שההיתי בערך בן שמונה, תמיד שההיתי הולך לקניון, אז ההיתי גונב סוכריות גומי שם בפה, אוכל, וחוזר לקחת עוד חח
ניסיתי לעשות לפני 15 דקות לעצמי גלח .
תוצאה -
1.אני קירח
2.חצי ראש לא מגולח
3.הספר צריך להגיע עוד חצי שעה
מסקנה - אל תעשו לעצמכם גלח לבד , במיוחד שהמכונה לא פועל כל כך טוב
נערך לאחרונה על ידי clicker; 13-07-2008 בשעה 21:10.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
בכיתה ג' גנבתי לחבר הכי טוב שלי את כל הגולות שיש לו..הוא הלך להתקלח ובדיוק שבאתי לא היה אף אחד בבית ושמעתי אותו מתקלח ,לקחתי שקית שמתי בה את כל הגולות שיש לו וברחתי לבית ..חחחחחחחח היו לו איזה 200 גולות חחחחחחח
.........התגלחתי............באיזור אינטימי מאוד......כאב.....גירד לי לאיזה 3 שבועות...
מסקנה:..........זה כואב....
ילד אחד צעק עליי אז נתתי לו מכות -_-
נערך לאחרונה על ידי XВoy; 14-07-2008 בשעה 13:40.
בכיתה א' ילד אחד קילל אותי ואת חבר שלי אז תקעתי לו עיפרון בעורף
אני חושב שזה היה בגן או בכיתה א', שגנבתי למישהו מהמגירה (אחרי ששידלו אותי אבל בקטנה) משהו שבזמנו היה ממש שווה, איזה בובת לוגו של כריש, לא משנה, בכל מקרה הגננת ריכזה את כולם, ושאלה מי זה וברור שאף אחד לא התוודא, ואז עוד לא הבנתי כ"כ בקרימינולוגיה P: (כנראה שזו הייתה ההתחלה שלי חח..), הגננת הושיבה את כולנו בשורה, ועברה מגירה מגירה (חדירה לפרטיות?) עד שהיא הגיעה למגירה שלי ואמרה לכולם שזה היה אצלי, כשהיא שאלה אותי מה יש לי להגיד להגנתי אמרתי שמישהו שם את זה שם.. יצאתי בפאדיחה אבל לא נורא.. מטעויות לומדים
כשיהיו עוד תגובות אני אעדכן על עוד כמה דברים שהיו לי בעבר..
הייתי בכיתה ז' והצצתי לילדה בשירותים כשהיא הייתה במחזור ( היא ט' ) ישבתי על הגגון והסתכלתי הכל חח היא לא ראתה![]()
אור יא קרימונולוג! תחזיר לה ת'כריש! תחזיר לה ת'כריש!
פעם בכיתה ד' אני הלכתי מכות עם איזה ילד, והיה אצלנו בבצפר כאלה מדפים עם ספרים במסדרון, תפסתי את ספר השיאים של גינס וזרקתי עליו... סגג
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!