יש איזה ילד אחד שאני בטוח שאוהב את חברה שלי, הוא תמיד מציק לה כזה ומעצבן אותה(כמו שנהגנו לעשות בכיתה א', אני רוצה אותה! אני יציק לה! כולנו ידענו שזה עובד אז P: ) קיצור לא מזמן גיליתי שהוא ניסה לנשק אותה היא אמרה לו לא ודיברתי איתה על זה, על זה שהוא מעצבן אותי ואני מסוגל להרוג אותו(אני לא מכיר אותו, לא ראיתי אותו בחיים)היא הרגיע אותי, וסיפרה לי על עוד מקרה שהיה להם "קטע" אבל היא לא הייתה מוכנה לשתף פעולה איתו כי היא לא רוצה אותו והוא כמו אח בשבילה, סבבה אני רגוע כזה כבר לא חושב על זה, לילה אחרי היא מתקשרת לספר לי על זה שהיא וההוא רבו, עכשיו זה לא סתם מספרת וזה, היא הייתה על סף בכי, ואני כאילו מנסה להרגיע אותה מנסה להגיד את הדברים הנכונים אבל לא עבד, ואז היא אמרה לי כזה שהוא אחד החברים הכי טובים שלה ושהוא יודע עליה הכל וכל מיני, ובאותו רגע פשוט עלה לי הפיוז בצורה מטורפת, פשוט רציתי לחנוק אותו, ובאותו רגע גם אותה כי הרגשתי כזה כמו הידיד הטוב הזה שעוזר לידידה שלו בגלל שהיא וחבר שלה רבו...ככה הרגשתי, וזה הרגיש חרא, ומאז אני עצבני תחת ואם מישהו יעצבן אותי אני כניראה אוריד לו את הראש, הבעיה הגדולה שלי זה שאני חושב שזה שאולי היא כן עושה איתו דברים בזמן שהיא איתי, הרבה פעמים היא לא עונה לטלפונים ואני נכנס למין כזה "היא בטח איתו" או נגיד אני שולח אס אמ אס והיא לא עונה המון זמן שוב המחשבה עולה, והוא כל הזמן מעצבן אותה והיא רוצה להרוג אותו, אבל מצד שני היא כל כך מתה עליו, והיא מדבר עליו כל הזמן(בין אם זה טוב ובין אם זה רע)
מה דעתכם? אני פפראנוייד או שזה אמיתי?

ציטוט ההודעה