האם המצב הולך להשתפר, להיות יותר גרוע
שרשרו דעות
האם המצב הולך להשתפר, להיות יותר גרוע
שרשרו דעות
|
|
מצב לא רע, חוץ מהמסטיק בשורה חמש, זה פשוט מגעיל... מה זה הדיון הזה?
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
אם אני לא טועה, מצב הקולנוע ובתי הקולנוע בפריחה.
תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.
היס פלאנט החדש בחיפה באמת בן זונה של דבר, סוף סוף התשלום על הכרטיס הופך להיות בחיפה איכשהו מוצדק..
דווקא מתקדם..
גם הכניסו את כל הקטע של ה-Vip..
ביינתיים אין תלונות..
ManUtdGlory Glory Man United!Viva Tevez!
כל העולמות הקולנוע הקטנים הולכים להסגר ב5 שנים הקרובות כי זה לא משתלם רק הבני קולנוע הגדולים מביאים תמורה לכסף , יס פלנט , סינימה סיטי , וכו' ד"א בונים עכשיו IMAX וסינימה סיטי עם 21 אולמות קולנוע בראשל"צ צריך להיות משהו חזק![]()
נשמע חזק... אני עוד לא ביקרתי ביס פלאנט ברמת גן וכבר נפתח אחד בחיפה?
בברכה, JamesBond007
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
מה ההבדל בין IMAX לבין אולם רגיל?(חוץ מהתלת מימד)
אם אני לא טועה איימקס יותר גדול ומציג ב-FULL HD...
בברכה, JamesBond007
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
שום דבר לא ב HD אם אני לא טועה, אבל באמת האיכות ביס פלאנט, גם של הסאונד כמובן, היא מדהימה..
עכשיו באמת בחיפה נשאר רק את היס פלאנט ועוד קולנוע של גלובוס, שלושת הרב חן כמובן נסגרו כי היס פלאנט זה שלהם והם רוצים לעשות יותר כסף חח
לדעתי משתפר במיוחד בצפון עובדה!
לפני פחות משנה נפתח האיימאקס בקריון בקריות ועכשיו יס פלנט בלב המפרץ בחיפה.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
צומח.. צומח.
^
לאט לאט..
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 15-07-2008 בשעה 01:35.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"