שון קונרי VS מייקל קיטון
שון קונרי VS מייקל קיטון
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
|
|
שון קונרי VS. הריסון פורד
גם את לא D:
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
שון קונרי VS ג'סיקה אלבה
ג'סיקה אלבה(כי היא כוסית)VSצביקה הדרD:
אספקוש, מה עשיתי לך?
תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.
ג'סיקה אלבה VS. ג'סיקה בייל
חחח זוהרוש סתם צחקתי את יכולה להירגע :]
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
ג'סיקה אלבהVSמדונה
כפרעליך.
תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.
D:
ג'סיקה אלבה VS. ג'ארד ליטו
שון פן VS. וויל פארל
וויל פארל VS סשה ברון כהן
בברכה, JamesBond007
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
סת' מאיירס VS מייק מאיירס
בברכה, JamesBond007
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
מייק מייארס VS טום הנקס.
עומר, אתה לא נורמלי.. בחרת את וויל פארל המטומטם הזה על פני שון פן.. לא עושים דברים כאלה חח.
טום הנקס vs. ג'ף בריג'ס
ושון פן לא שחקן כזה טוב
הוא היה אבל ממש טוב באיזה סרט אחד...לא זוכר איזה....
נערך לאחרונה על ידי RustyCage; 15-07-2008 בשעה 01:03.