טוב, נתחיל, בן 16, X בת 17
לפני שבוע ככה, היה לי סטוץ ראשון (נקרא לה X), כן כן מזל טוב, התנשקנו, התחרמנו, הורדנו בגדים, אבל בלי סקס, לקחתי את המסנגר שלה (לא רוצה שיהיה לה את הפלא שלי, היא תחרפן אותי) והתחלנו לדבר, נהנו ושתינו רצינו עוד פעם(מין חברה לסטוצים כזו שדי רציתי להפוך לחברה חברה)
יופי
היום, תפאום חברה שלה עושה לי, X לא מדברת איתך יותר, שאלתי למה, היא אומרת תחשוב לבד על מה שאמרת היום (דיברנו אחרי מועד ב מתמטיקה- הלך חרא), ולי לא עלה לראש שום דבר מספיק רציני כדי שהיא תעלב ככה, אפילו שתעלב בקטנה לא. אז דיברתי איתה במסנגר, והיא אמרה לי לחשוב לבד, אמרתי לא עולה לי ושתרשום מה אמרתי (השיחה הייתה בכלל ביני לבין חברה שלה, X לא איתי בבית ספר), והיא לא רשמה, מתחילה לזיין לי במוח.
אז לדעתי, זהו, הלך, אם היא לא בוגרת מספיק בשביל לדבר ולפתור את מה שקרה, והיא רק יכולה לצעוק (בכתיבה חחח) על משהו שאני בכלל לא יודע מה עשיתי, אז זהו, אין לי כוח לדבר כזה. עכשיו כל דבר קטן שהיא תבין לא נכון היא תבכה לי ולא תתן לי הזדמנות להסביר בכלל?
אבל מצד שני: סטוצים, בסופו של דבר זיונים, וחברה ממש ממש יפה עם אופי ממש ממש טוב
בזמן האחרון לא הייתי צריך מי יודע מה עזרה כי הבנתי את העולם של הקשר עם בנות, סטוצים, איך לדבר איתן, איך להתחיל, מה לעשות (אולי עדיין קצת ביישן, אבל מצליח בכללי), ולכן אני מרגיש דיי מוזר בלבקש עזרה.
מה שאני כנראה הולך לעשות: לדבר איתה ועם החברה הזו ושיגידו לי מה אמרתי ולנסות לפתור את זה, אם היום היא לא תגיד לי אז זהו, לא מתעסק עם ילדות קטנות שבוכות על כל דבר. אם זה משו ממש ממש דפוק, נשאל ידידה אם זה היה פוגע בה ונראה מה אפשר לעשות- אולי אפילו נתנצל למרות שאני לא מתנצל אם אני יודע שאני צודק. ואם זה משהו ממש רע, נגיד שלא התכוונתי, בלה בלה בלה, תסלח לי, הכל טוב.
אני רק צריך אישור של מישהו שזה טוב ושאני לא יוצא ילד מסכן (תזכרו שממש רציתי להפוך אותה לחברה אבל לא פגשתי אותה מאז, אבל מצד שני היא יוצאת ממש ילדה קטנה בכל הסיפור הזה)

(מין חברה לסטוצים כזו שדי רציתי להפוך לחברה חברה)
ציטוט ההודעה

אבל, איך אומרים, she is not my type, והיא מפחידה אותי קצת
- פשוט אין לי מילים