השבויים חוזרים הביתה-מחר!!
אלדד רגב ואודי גולדווסר אמורים לחזור לישראל מחר(יום רביעי) לאחר שהיום בבוקר הממשלה תחליט על אישור העסקה
מקווה כמו כולנו שהם חיים ושלמים
השבויים חוזרים הביתה-מחר!!
אלדד רגב ואודי גולדווסר אמורים לחזור לישראל מחר(יום רביעי) לאחר שהיום בבוקר הממשלה תחליט על אישור העסקה
מקווה כמו כולנו שהם חיים ושלמים
|
|
סוףסוףףף
מסכנים המשפחות שלהם, הם עדיין לא יודעים אם הם מתים או חיים.
אחחח אחח לקרוא לדבר הזה עסקה ?..
מתי הממשלה תבין שלא שוכרים באנשים או בכל דבר חי!
חוטפים חייל.. להתחיל להפציץ בלי סוף!! עד שיחזור!!!
וחוץ מזה, הם כולם ערבים לא משנה איפה הם יהיו ומה יעשו.. אין הבדל בין לבנון לעזה או איראן או סוריה וכו'
(אל תגידו לי שאמרתי משהו גיזעני כי לא אמרתי!, זה כמו להגיד שסין ויפן אותו דבר)
הבעיה בלהפציץ בלי סוף זה שאנחנו רגישים מדיי לכל מה שuncle sam אומר לנו ועושים מה שהוא רוצה
נקווה שהם בריאים ושלמים, ומי יתן שנפציץ את עזה ונחזיר את שליט הביתה, מסכן החייל הזה לא מגיע לו לסבול ככה
לא מגיע לאף יהודי לסבול ככה
נכון!!! רק לערבים!!
כל מילה בסלע!
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=363568
נערך לאחרונה על ידי MaroKaI; 15-07-2008 בשעה 04:25.
אבל אחי- תבין זה לא אותו ארגון
חזבאללה לא יכול להכליל את גלעד בעסקה כיוון שהוא לא "שלהם" כי הוא אצל חמאס
והגישה של לשחרר חייל בכוח אם יודעים מיקום-לצערי כבר ראינו תוצאות קשות במקרה החילוץ של נחשון וקסמן
הבעיה שהערבים יודעים שאנחנו רחמנים ואנחנו חושבים על כל הורה והורה במדינת ישראל, ועל התחושה המתסכלת שהורים קמים והם לא רואים את בנם בבית לא כי הוא עזב לגור עם חברה שלו אלא כי הוא נחטף!
ולכן הם מבקשים סכומים יקרים, מחבלים ממש מסוכנים, אנשים זבל רק כדי שנקבל את החייל הצעיר הביתה!
ואני אומר תודה שאנחנו כאלה
אם הייתי במקומם של משפחות החטופים הייתי מרגיש אותו דבר ומוכן לעשות הכל וגאה במדינה שמוכנה לשחרר רוצחים תמורת בניה
ואת זה אף מדינה בעולם לא מבינה-לא ארצות הברית ולא אף אחת אחרת !!!!!
ועובדה - יצאנו למלחמה רק בשביל להחזיר את הבנים- העקרון וההחלטה לצאת למלחמה היו נכונים ואפילו ראויים להערצה הבעיה הייתה באיך שניהלו אותה