כן ממש לכיף.. מסע לפולין... משלחת!
לילה טוב אחימשלי....
נכתב במקור על ידי PaintBrush להלהלהלהלה שקט פה. ם: ג'יימס מה אתה אומר, אני אתה ואולג בברזיל, אה ? D: אני אומרת שזה גאוני. ככה אה
Savage 2
יוטם קניתי חבילת קונדומים יום שישי מתאים לך?
נכתב במקור על ידי Graf.E.T כן ממש לכיף.. מסע לפולין... משלחת! טיסה נעימה חביבה!
Balordi© נכתב במקור על ידי EnBlack אוי אני קצת מפגר אבל לא עד כדי כך חוץ מזה שניסיתי להצחיק את עצמי מה שלא הלך ככ וגם נפל לי המצחיק ממזמן ואני מודע לכך משתתף בצערך
נכתב במקור על ידי zimmer טיסה נעימה חביבה! נדלקתם על השם הדפוק שלי או שסתם כיף לכם לכתוב אותו?!
נכתב במקור על ידי Graf.E.T נדלקתם על השם הדפוק שלי או שסתם כיף לכם לכתוב אותו?! את חביבה בגלל זה... ד"א תזכירי לי מתי פעם אחרונה השתתפת באשכול לילה?
נכתב במקור על ידי Graf.E.T נדלקתם על השם הדפוק שלי או שסתם כיף לכם לכתוב אותו?! אני נדלקתי...
נכתב במקור על ידי - xXx - יוטם קניתי חבילת קונדומים יום שישי מתאים לך? [22:15:13] <@Alcoholic> יופי תביא ביד ותגמור בתוכם אין לך סיכוי איתו יעני איתי
נכתב במקור על ידי Yotam [22:15:13] <@Alcoholic> יופי תביא ביד ותגמור בתוכם אין לך סיכוי איתו יעני איתי מה אתה מביא משפטים שהוא אומר למשה? ככה אתה זונח אותי עלה לי 50 ש"ח חבילה של 10 של דורקס! לא תגיד משו זבל.. איכותי מפלדה בטעם שסק ויש גם אחד בטעם מרמלדה
נכתב במקור על ידי - xXx - את חביבה בגלל זה... ד"א תזכירי לי מתי פעם אחרונה השתתפת באשכול לילה? לפני שנה בערך... חחח שהיה ספאם מטורף.. זוכר? נכתב במקור על ידי zimmer אני נדלקתי... או שאתה דפוק או שאתה סתם משחק אותה..
תביא לי אותם אני אמצא להם שימוש יותר טוב
נכתב במקור על ידי Graf.E.T לפני שנה בערך... חחח שהיה ספאם מטורף.. זוכר? או שאתה דפוק או שאתה סתם משחק אותה.. בטחח הינו מגיעים לפחות ל50 עמודים בלילה...
נכתב במקור על ידי Yotam תביא לי אותם אני אמצא להם שימוש יותר טוב אמרתי לך שהם לא נעדו לבלוני מים :|
נכתב במקור על ידי - xXx - בטחח הינו מגיעים לפחות ל50 עמודים בלילה... כן זה היה השיא אם אני לא טועה.. ואז התעצבנו עלינו חחחח
חוקי הפורום