אמממ הצלחתי לברר דרך פה ושם על הנתונים שלי: פרופיל 72 (הוא עוד צריך לרדת =/ עדיין לא דיווחתי על פציעה עדכנית) קב"א 56 דפ"ר 80... מבחינת תפקידים.. מישהו יודע מה אמור להיות מוצע לי? ואם הנתונים נחשבים טובים? תודה![]()
אמממ הצלחתי לברר דרך פה ושם על הנתונים שלי: פרופיל 72 (הוא עוד צריך לרדת =/ עדיין לא דיווחתי על פציעה עדכנית) קב"א 56 דפ"ר 80... מבחינת תפקידים.. מישהו יודע מה אמור להיות מוצע לי? ואם הנתונים נחשבים טובים? תודה![]()
Bring the Violence-
|
|
נתונים מצונים פרופיל קצת נמוך עם תצליח לעלות אותו תוכל לקבל כמעט כל תפקיד בצבא
תומך לחימה נראה לי
מה תומך לחימה את סטלן?
יש לו קבא 56 הקבא הכי גבוה שיכולה להיות. יש לו גם דפר טוב הוא יעלה את הפרופיל הוא יכול להתקבל לקרוס טייס אתה יכול ללכת לממרום כמעט הכול פתוח רק תעלה את הפורופיל אל תוריד
לא יכול להעלות פרופיל. עדיין יש לי בעיות רציניות.
בעיות כתפיים.. עקמת.. וכו' וכו' זה מה שהביא אותי ל72.
אני לא יכול להוציא יותר מזה =/
Bring the Violence-
שמע
ממר"ם או בסמ"ח תיכנות בימינו זה תפקיד אחולשקשוקי אני בא מרקע של מדעי המחשב ותיכנות אז אני אומר לך שיש הרבה כסף אחרי שאתה מסיים צבא ממרם זה לחתום גם 2.5 שנים קבע
אבל אחרי הצבא תיהיה לך משכורת של בערך פי 4-5 משל בנאדם רגיל.
דרך אגב על עקמת לא מורידים פרופיל או בעיות כתפים פשוט תגיד לו לא מפריע לי ואתה הראשון שמודיע שיש לי בעיה כזאת וזהו.
אני עם עקמת ופרופיל 97 צריך לדעת לשקר ולשכנע את הרופא שמה
יש לי קרוב משפחה שעבר את הבסמ"ח תכנות.. והקטע של השכר זה לא כזה מובטח צריך להיות תותח על וגם אני סיימתי את מדעי המחשב ועוד יש לי פרויקט ביב' זה פסדר חח.
ואמממ אין לי טעם לשקר.. הבעיות כתפיים שלי רציניות.. זה לא שסתם שיקרתי בקשר לדברים האלה זה ממש כואב =/ ועכשיו מתחילה לחזור לי פציעה לרגל.. זה זין רצח.
Bring the Violence-
יפה אחי רד ל 64 ולך לממר"מ אם אתה הגעת עד עכשיו עם ציונים ובים במדעי המחשב... אז אתה תותח שמע לי אני עכשיו יושב על 90-100 בהכל
אני כאילו יש לי ראש לזה ואם יש לך ראש לזה.. זה מעולה
http://www.shavuz.co.il/recruit/job.asp
פשוט תכתוב למעלה: בן,פרופיל 72 (ואו ג'ובניק או קרבי)
יש פה רשימה די נכבדת של אפשרויות P=
נערך לאחרונה על ידי ~Run Like Hell~; 17-07-2008 בשעה 02:40.
מיכאל תגיד מה אתה מבלבל תמוח? הרופא הוריד לו פרופיל אתה מנסה להתווכח עם הקירות?
בקשר לתפקידים, אם הפרופיל שלך ימשיך לרדת כמו שאתה אומר ל64 אז גם ממר"ם יהיה הרבה יותר נגיש בשבילך, במיוחד עם נתונים כמו שלך.
יהיו לך בטוח זימונים למסלולים יוקרתיים במודיעין וגם אם לא תעבור אז תקבל מנילה עם תפקידים איכותיים.
בקיצור, מצבך טוב אבל אני ממליץ לך לא להישאר עם פרופיל 72... או להעלות או להוריד.
ישי התותח
אם יש לך בעיות רצינייות בכתפיים והרבה שכל אין שום סיבה בעולם שתלך לקרבי. אני בטוח שהצבא כבר יאתר אותך ויזמנו אותך למבחנים.