קונה מספרי 6-7 ספרות שיהיה צירוף יפה לא חייב XYZ, פשוט שיהיה יפה.
חובה לציין אם יש PM או ש/ת.
יאללה תציעו יש נק'...
קונה מספרי 6-7 ספרות שיהיה צירוף יפה לא חייב XYZ, פשוט שיהיה יפה.
חובה לציין אם יש PM או ש/ת.
יאללה תציעו יש נק'...
|
|
אם בלוף רציני אז 6161771 6000 נק'
אני חושבת שנפלת בפח
פה באשכול:
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=365338
אתה אומר שתביא לי תאיסי אם האמייל הראשי ושתביא לי גם את השאלה תשובה
ועכשיו אתה אומר שאתה לא יודע מה השאלה תשובה?
ממש בושה שאתה מוכן ליגנוב אנשים בשביל נקודות.
נערך לאחרונה על ידי yaldaneshama; 17-07-2008 בשעה 20:33.
פורסם במקור על ידי ▪•●Sky●•▪
אחי שמע, את האדם יצרו חייזרים וכתבו תנ''ך ועל פי למדנו את השפה, יש לי הוחכות לזה אחי.
פורסם במקור על ידי lior_asulin
אני מFBI וכן תהיה מלחמהפורסם במקור על ידי clickerבגיל 8 ימים נתנו לי לשתות מלאאא יין השתכרתי ואז חתחו לי אותו בלי ששמתי לב ... אבל אל תדאג אני עוד ינקום
חחחח מה אתם רציניים? מחירים בשמיים, זה רק מספר 7 XYZ.
על מספר 6 שילמתי 2500.
אני מוכן לתת לכל אחד מכם 2000.
תעדכנו אותי אם אתם מוכנים.
נערך לאחרונה על ידי Dor; 17-07-2008 בשעה 20:41.
זה לא מה שרשמת פה כמו שאתה רואה בקיצור תודה ואל תנסה לעבוד על אנשים לא על דור ולא על אף אחד בפורום אנשים לא סתומים הבאתי הוכחה שאתה לא יכול להכחיש לה אני זאת ההודעה האחרונה שלי פהאני מוכן לתת לך 2 מספרי 8 ספרות ומספר איסיקיו 7 ספרות אחי מעונין ???
או מספר אחד של 8 ספרות אבל תראה את המספר אתה נגנב 75444333 ויש לי אימיל ראשי שלו ושאלה ותשובה הכל נשמה
לא רוצה להספים.
נערך לאחרונה על ידי yaldaneshama; 17-07-2008 בשעה 20:56.
פורסם במקור על ידי ▪•●Sky●•▪
אחי שמע, את האדם יצרו חייזרים וכתבו תנ''ך ועל פי למדנו את השפה, יש לי הוחכות לזה אחי.
פורסם במקור על ידי lior_asulin
אני מFBI וכן תהיה מלחמהפורסם במקור על ידי clickerבגיל 8 ימים נתנו לי לשתות מלאאא יין השתכרתי ואז חתחו לי אותו בלי ששמתי לב ... אבל אל תדאג אני עוד ינקום
כפרה עלייך האייסי שלי יקר מידי בשביל 2000 נק' הציעו לי מיידי בפורום פה 3000 נק' ממזמןןן
אז תמכור ב3000 זה מספר 7 ספרות סה"כ שאמור לעלות גג 1500 אבל אני פשוט חייב מספרי אז אני מציע קצת יותר.