יש לי פרימיום שזמנו תם כרגע יש לי בו 9545 נקודות אני צריכה 3 אנשים שכל אחד מהם יוריד 100 קבצים שאני יביא לו (נקיים ללא אף וירוס) ושכולם יסיימו אני יחלק את ה2500 נקודות לשלושת האנשים שישתתפו,שזה יוצא לכל אחד 833 מי שמעוניין שיגיד.
יש לי פרימיום שזמנו תם כרגע יש לי בו 9545 נקודות אני צריכה 3 אנשים שכל אחד מהם יוריד 100 קבצים שאני יביא לו (נקיים ללא אף וירוס) ושכולם יסיימו אני יחלק את ה2500 נקודות לשלושת האנשים שישתתפו,שזה יוצא לכל אחד 833 מי שמעוניין שיגיד.
פורסם במקור על ידי ▪•●Sky●•▪
אחי שמע, את האדם יצרו חייזרים וכתבו תנ''ך ועל פי למדנו את השפה, יש לי הוחכות לזה אחי.
פורסם במקור על ידי lior_asulin
אני מFBI וכן תהיה מלחמהפורסם במקור על ידי clickerבגיל 8 ימים נתנו לי לשתות מלאאא יין השתכרתי ואז חתחו לי אותו בלי ששמתי לב ... אבל אל תדאג אני עוד ינקום
|
|
מעוניין !
תגידי לי מה לעשות ואני יעשה.
נערך לאחרונה על ידי Maor; 18-07-2008 בשעה 00:43.
שלחי את הקובץ.
אני מעוניין אני אנסה להוריד 200.
שלחי לי
יאלה חסר רק עוד מישהו אחד
turdjeman1 יודע כבר מה לעשות אני לא צריכה להסביר לך
maor0502 אתה צריך להוריד מה שאני יביא לך את כל ה100 לינקים,כל אחד רק פעם אחת שאתה מסיים להוריד לינק תימחק אותו ותתחיל להוריד את השני סבבה?כי על כל לינק שאתה מוריד אני מקבלת נקודה אחת (לא משנה כמה פעמים תוריד אותו)
כבר אני ישלח לכם את הלינקים שלכם בפרטי מי שמסיים 100 לינקים יקבל את ה833 שלו.
maor0502 כבר הסברתי לך פה לא צריך בפרטי.
נערך לאחרונה על ידי yaldaneshama; 18-07-2008 בשעה 00:58.
אחי שמע, את האדם יצרו חייזרים וכתבו תנ''ך ועל פי למדנו את השפה, יש לי הוחכות לזה אחי.
אני מFBI וכן תהיה מלחמהפורסם במקור על ידי clickerבגיל 8 ימים נתנו לי לשתות מלאאא יין השתכרתי ואז חתחו לי אותו בלי ששמתי לב ... אבל אל תדאג אני עוד ינקום
סבבה אין בעיה
את רוצה אולי שאני ועידן נוריד כל אחד 150 ואז במקום לחלק את הנק' לשלוש תחלקי לנו חצי חצי ?
נערך לאחרונה על ידי Maor; 18-07-2008 בשעה 01:02.
רגע את מעוניית שאני אוריד 200 פעמים?
ואם את רוצה אני יוריד מחר עוד איזה 100 פעמים.
כי אני עכשיו במחשב אחר.
נערך לאחרונה על ידי Idan; 18-07-2008 בשעה 01:01.
נערך לאחרונה על ידי yaldaneshama; 18-07-2008 בשעה 01:05.
סבבה אז כל אחד 150 הורדות
צריך להחליף איי פי כל פעם שמורידים ?
נערך לאחרונה על ידי Maor; 18-07-2008 בשעה 01:09.
turdjeman1
maor0502
אתם אומרים שתספיקו היום? או שנצרף את NAOR12345?
שניה שניה תעצרו יש בעיה
התחלתם להוריד?אם כן עצרו רגע.
נערך לאחרונה על ידי yaldaneshama; 18-07-2008 בשעה 01:15.
אני אומר שנספיק
עידן מה אתה אומר ?
טוב נדבר על זה בפרטי.
לא צריך.
אני ומאור נספיק, כמה הורדות את צריכה?
נערך לאחרונה על ידי Idan; 18-07-2008 בשעה 01:24.
455
תודה אפשר לינעול מצאתי אנשים.
נערך לאחרונה על ידי yaldaneshama; 18-07-2008 בשעה 01:43.