הרוקטס עברו רק 3 פעמים בעשור האחרון שלב. האליפויות בשנות ה90
הובילו לקבוצה חזקה גם היום עם טי מאק ויאו. בעונה הסדירה יוסטון אחת הקבוצות הבולוטת .. אבל שמגיע פלייאוף , הם מפסידים.
מה הם צריכים לעשות? איזה שינויים?
הרוקטס עברו רק 3 פעמים בעשור האחרון שלב. האליפויות בשנות ה90
הובילו לקבוצה חזקה גם היום עם טי מאק ויאו. בעונה הסדירה יוסטון אחת הקבוצות הבולוטת .. אבל שמגיע פלייאוף , הם מפסידים.
מה הם צריכים לעשות? איזה שינויים?
|
|
בו נתחיל עם רכז..ראפיר אלסטון מצוין,
אבל צריך להביא רכזים כמו דרון וכריס..
גם הספסל צריך להיות יותר חזק..
דוגרי,עם מוטומבו בתור סנטר יחיד הם לא יגיעו רחוק,יש לו רק הגנה..
צריכים להביא יותר שחקנים הגנתיים..מינג חלש פיזית..הוא לא יכול לעצור ביג מנים כמו שאק או סטודמאייר..
וכמובן העזרה והחיפוי בהגנה..
הם נפלו פעמיים בשנתיים האחרונות מול יוטה בסיבוב הראשון,ופשוט מהמט אוקור מקבל כדור מחוץ לקשת ומזיין אותם
בוא נגיד אי אפשר לבנות קבוצה גם על טי מאק ויאו.. אף קבוצה לא עובדת ככה.. חבל שיוסטון לא מביאה רכשים רציניים.
הם הביאו את סטיב פרנסיס,
אני עדיין לא הבנתי למה הוא לא שותף ברוטציה..
שחקן מצוין
כדי להביא שחקנים כמו כריס ודרון,צריך להעביר את אחד הכוכבים הגדולים,זה לא פנטזי שחקנים כאלה עוברים תמורת כלום.
גם סקולה יכול לשחק סנטר,אבל בהחלט יוסטון צרכים עוד סנטר,מוטומבו לא ניהיה צעיר יותר ויאו פצוע יותר מידי.
לדעתי,דרון וולאימס הוא יותר גמר את הסידרה של הרוקטס,למרות,שהסידרה הזאת והקודמת הייתה יכולה להיגמר אחרת.
השינוים שיוסטון צריכה לעשות הם שאסור להם לסמוך על יום טוב של מגרידי ויאו אלה להביא עוד כלי התקפי שלא יהיה תלוי בשני הכוכבים הפצועים לרוב של יוסטון.
צ'אק נוריס יכול ליירט מטוסים כשהוא עושה אקדח עם האצבעות ואומר: "בנג". .
הם צריכים להביא עוד שחקנים טובים ברמה של מגריידי ומינג, ושתהיה להם קבוצה שיש לה סיכוי להתמודד מול קבוצות כמו הלייקרס ובוסטון.
אבל תכלס, עזבו אותם כל הקבוצות האלה, תנו לאולימפיאקוס את העונה הזאת בNBA הם לוקחים שם אליפות חח..
הם צריכים לעשות מהפך די דומה לשל אולימפיאקוס בואו נגיד..
בוא נגיד שצ'ילדרס אידיוט
רק שחקן מטומטם יחתום באולימפיאקוס,במיוחד כשקבוצה בונה עליו..
חמדן,אין מילים ><'
אחת הבעיות שלהם זה שבפלייאוף טי מאק שמתין במכנסיים למרות שהוא יכול לקחת את הקבוצה שלו לפחות עד משחק 7 בסיבוב הראשון ולהפסיד בכבוד, לא שאני אומר שיוסטון לא יכולים לעבור את הסיבוב בראשון, אבל קשה לי לראות אותם זוכים ב-10 השנים הבאות בלי איזה עזרה משמעותית