נכתב במקור על ידי - xXx - ומה רע בזה? כולה 4 שנים... וג'יימס כרגע בחול עושה מסעות אני יודעת. אני פוגשת אותו בתפוח.
תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.
נכתב במקור על ידי זוהרה אני יודעת. אני פוגשת אותו בתפוח. חחחח אחלה קיצר מה עם תמונה
אלי תה בא לדוג?
נכתב במקור על ידי עידו123 אלי תה בא לדוג? איזה לדוג אני יפול למים
נכתב במקור על ידי - xXx - חחחח אחלה קיצר מה עם תמונה יש לי תמונה מגיל שתיים עשרה, ואני נראית נורא חשה שם.
... זוהרה כולה שנתיים
נכתב במקור על ידי זוהרה יש לי תמונה מגיל שתיים עשרה, ואני נראית נורא חשה שם. אז צטלמי מחדש :|
אוף בא לי לדוג איזה אבונאפחה כזה ולזרוק אותו על איתמר
נכתב במקור על ידי - xXx - אז צטלמי מחדש :| בשבועיים האחרונים הייתי אפס שניות מול המראה. אני באמת נראית מזעזע. אתה גורם לי להשמע כמו נקבה;; כפרעליך, אני אתן לך תמונה כשאני אתמקם בדירה החדשה, בסיידר?
נכתב במקור על ידי עידו123 ... זוהרה כולה שנתיים זה די הרבה. צמחתי בעשרה סנטימטרים מאז, ו... צמחתי מאז...
נכתב במקור על ידי זוהרה בשבועיים האחרונים הייתי אפס שניות מול המראה. אני באמת נראית מזעזע. אתה גורם לי להשמע כמו נקבה;; כפרעליך, אני אתן לך תמונה כשאני אתמקם בדירה החדשה, בסיידר? לאן עוברת?
אוף אני רעב נראה לי יש לי עוד בשר משבת שעברה שווה לעשות מנגל עכשיו?
נכתב במקור על ידי - xXx - לאן עוברת? קליפורניה היר איי קאם. נכתב במקור על ידי עידו123 אוף אני רעב נראה לי יש לי עוד בשר משבת שעברה שווה לעשות מנגל עכשיו? אל תאכלו את החיות, תעברו לירקות
נערך לאחרונה על ידי זוהרה; 19-07-2008 בשעה 02:07.
חחחחחחחחחחחחח חשה קליפורניה אז מה ככה אלי
נכתב במקור על ידי עידו123 אוף אני רעב נראה לי יש לי עוד בשר משבת שעברה שווה לעשות מנגל עכשיו? אם היה נשאר קלאמרי הייתי מכבד אותך =]
חוקי הפורום