נכתב במקור על ידי ItayTheMan אלי עזוב אותה היא קטינה לילה טוב כולם אני זז כנראה מחר ג'חנון על הבוקר D= איתי תשאיר לי חתיכה ואל תשכח לשמור לי רוטב בצד!
נכתב במקור על ידי עידו123 מישל צודק מישל נכון אתה אוהב לספר בנות בלי החלוק הזה של הספרים ככה זה נופל לציצי ואתה מנקה את זה עם היד? אתה עקבת אחרי?! לא מאמין עליך עידו... פשוט לא מאמין! גם ראית אותי הולך את הפיצה שנפלא מהריצפה?
Balordi© נכתב במקור על ידי EnBlack אוי אני קצת מפגר אבל לא עד כדי כך חוץ מזה שניסיתי להצחיק את עצמי מה שלא הלך ככ וגם נפל לי המצחיק ממזמן ואני מודע לכך משתתף בצערך
נכתב במקור על ידי - xXx - חח תוכחי וע"י כך שזה מרים את החזה זה נראה יותר גדול.. נראה. זה לא משנה את המידה. אתה רוצה שאני אצלם לך את התווית?
תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.
נכתב במקור על ידי ZimmeR אתה עקבת אחרי?! לא מאמין עליך עידו... פשוט לא מאמין! גם ראית אותי הולך את הפיצה שנפלא מהריצפה? איך אפשר "להלוך" את הפיצה? חחחחח ישר לציטוט
נכתב במקור על ידי זוהרה נראה. זה לא משנה את המידה. אתה רוצה שאני אצלם לך את התווית? לא ביקשת תווית ומצידי אל תלצמי את השדיים צטלמי בשביל הפאן =]
נכתב במקור על ידי - xXx - איתי תשאיר לי חתיכה ואל תשכח לשמור לי רוטב בצד! שונא עגבניות =/ דקה הלכתי לצחצח שיניים
נכתב במקור על ידי - xXx - לא ביקשת תווית ומצידי אל תלצמי את השדיים צטלמי בשביל הפאן =] אני אשלח לך תמונות של האיזור, פדופיל קטן!
נכתב במקור על ידי זוהרה אני אשלח לך תמונות של האיזור, פדופיל קטן!
נכתב במקור על ידי זוהרה אני אשלח לך תמונות של האיזור, פדופיל קטן! כל הגוף זה הכי שווה
לילה טוב כולם =]
נכתב במקור על ידי ItayTheMan לילה טוב כולם =] לילה טוב אחי.. תכף גמני פורש =]
זוהרה יש לך מסן?
אז מנשמע
ספוילר: http://www.siz.co.il/my.php?i=bynrwojlmzgt.png אבידוררררררררררררררררררררררררר
לילה טוב לכולם :] מישהו מכיר את הסדרה החדשה שיש בYES, פאפאדיזי ?
לילההההה טובבבבב כולםםםםם
חוקי הפורום