3 שעות אני צריכה ואחרי ה3 שעות אני מחזירה לו תפרימיום יש התחייבות.
לראפידשר.
3 שעות אני צריכה ואחרי ה3 שעות אני מחזירה לו תפרימיום יש התחייבות.
לראפידשר.
נערך לאחרונה על ידי yaldaneshama; 18-07-2008 בשעה 22:26.
פורסם במקור על ידי ▪•●Sky●•▪
אחי שמע, את האדם יצרו חייזרים וכתבו תנ''ך ועל פי למדנו את השפה, יש לי הוחכות לזה אחי.
פורסם במקור על ידי lior_asulin
אני מFBI וכן תהיה מלחמהפורסם במקור על ידי clickerבגיל 8 ימים נתנו לי לשתות מלאאא יין השתכרתי ואז חתחו לי אותו בלי ששמתי לב ... אבל אל תדאג אני עוד ינקום
|
|
.-.-.-.-.-.-
אחי שמע, את האדם יצרו חייזרים וכתבו תנ''ך ועל פי למדנו את השפה, יש לי הוחכות לזה אחי.
אני מFBI וכן תהיה מלחמהפורסם במקור על ידי clickerבגיל 8 ימים נתנו לי לשתות מלאאא יין השתכרתי ואז חתחו לי אותו בלי ששמתי לב ... אבל אל תדאג אני עוד ינקום
בשביל לראות את כל החתימות שלי בעמוד אחד - לחץ כאן.
12 חתימות מתחלפות כל ריענון.
תודה ל- s&a על 4 מהחתימות!!
תודה ל- Anxious על 3 מהחתימות!!
תודה ל- X-MOI-X על אחת מהחתימות!!
תודה ל- Matanb91 על אחת מהחתימות!!
ותודה לי על 3 מהחתימות!!
אני מאד מקווה שאמרת את זה בצחוק,ושאתה לא מאמין לעצמך כי אם כן אז זה היה סתם מה שאמרת כי אני יגיד לך תאמת ואני רצינית זה בלתי אפשרי להוריד משחק של 4 ג'יגה מראפיד בחצי שעה גם אם למישהו יהיה מהירות אינטרנט 10 מגה זה דבר בלתי אפשרי אם אתה מביא לי עכשיו הוכחה אני מביאה לך 500 נקודות (או שתודה שהגזמת)
נערך לאחרונה על ידי yaldaneshama; 19-07-2008 בשעה 04:20.
נערך לאחרונה על ידי yaldaneshama; 19-07-2008 בשעה 04:10.