קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כל אחד חייב להיכנס למען גלעד שליט
    על ידי TiTuF בפורום כותבים לשליט
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 17-10-2011, 23:32
  2. טקסט | פרץ לי לאייסי אז הייתי חייב לכתוב עליו
    על ידי kWhat? בפורום פריסטייל באטלים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-01-2009, 23:58
  3. [קונה] 20 נק' את השיר על גלעד שליט שעשו עליו
    על ידי PsYGoBLiN בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-03-2007, 21:44
  4. אני לא מבין משהו..גלעד שליט
    על ידי קופיקו בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 04-07-2006, 20:49
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 26 מתוך 26

משהו שהייתי חייב לכתוב עליו... גלעד שליט היה אמור להשתחרר ב22 - עמוד 2

משתמש משקיע
    שם פרטי
    אסף
    לייקים
    9
    נקודות
    2
    משפט מחץ
    נותנים לך תיקח מרביצים לך תברח...

ראש ממשלה מטומטם הוא חושב שהערבים האלה כמו המדינה שלנו והתושבים של המדינה שאכפת להםפ אחד מהשני שמה עוד שבוע יקבלו כריזה משהו דופקים לו כדור בבטן נותנים לו לסבול וזהו נגמר אוו שהוא כבר מת עם הראש ממשלה הזה אני כשאני יהיה בגיל צבא אני לא ירצה ללכת לשרת את המדינה שלי ככה על מה שיחטפו אותי ויחזירו אותי כגופה חס וחלילה אוו משהו כזה עדיף כבר לא לעשות צבא עם ככה מתנהלת הממשלה אוו ככה מתנהלת מדינה שנקראת מדינת ישראל שהיא בין החזקות בעולם"" למה יש לנו מודיעין למה עם הם לא עוזרים בגרוש את הניה הם לא יכולים להוריד הבן זונה הזהמפחדים פשוט לשלוח איזה טיל לאיזה חגיגה של חמאס אוו חיזבאלה ולמחוק אותם כל כך קשה לשלוחל לשם מטוס ולהשמיד אותם ? בסוף הם ישמידו אותנו
    חחח גאי

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יבגני
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אל תיקח ללב, תיקח לריאות.

לדעתי הוא כבר מת, לא אומרים את זה לישראל בגלל שהחמאס רוצים לעשות מו"מ ולהביא לשחרור מחבלים שנמצאים בשבי ישראל.
    לצערי אין לי טיפת אופטימיות לגביו.

קרדיט ל- <HEN>

משתמש מכור האוואטר של זוהרה
    שם פרטי
    זהר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    נעלי עור עשויות מפרות עור

ציטוט נכתב במקור על ידי asaf777 צפיה בהודעה
    ראש ממשלה מטומטם הוא חושב שהערבים האלה כמו המדינה שלנו והתושבים של המדינה שאכפת להםפ אחד מהשני שמה עוד שבוע יקבלו כריזה משהו דופקים לו כדור בבטן נותנים לו לסבול וזהו נגמר אוו שהוא כבר מת עם הראש ממשלה הזה אני כשאני יהיה בגיל צבא אני לא ירצה ללכת לשרת את המדינה שלי ככה על מה שיחטפו אותי ויחזירו אותי כגופה חס וחלילה אוו משהו כזה עדיף כבר לא לעשות צבא עם ככה מתנהלת הממשלה אוו ככה מתנהלת מדינה שנקראת מדינת ישראל שהיא בין החזקות בעולם"" למה יש לנו מודיעין למה עם הם לא עוזרים בגרוש את הניה הם לא יכולים להוריד הבן זונה הזהמפחדים פשוט לשלוח איזה טיל לאיזה חגיגה של חמאס אוו חיזבאלה ולמחוק אותם כל כך קשה לשלוחל לשם מטוס ולהשמיד אותם ? בסוף הם ישמידו אותנו
    בבקשה, סימני פיסוק.
    תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.

אולמרט וברק: "נעשה הכל כדי להשיב את גלעד שליט הבייתה".
    לא יודע אם הם באמת מתכוונים לזה אבל הם צריכים להתחיל, שיחזור כבר, כל יום שעובר מצבו הבריאותי מדרדר :\

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

ציטוט נכתב במקור על ידי asaf777 צפיה בהודעה
    יש כל כך הרבה דברים שאתה פשוט לא מבין , אתה לא מבין שיש יחסים בין מדינות , וכאשר אתה כפוף לאו"ם ולמדינות המערב אתה לא יכול לקום ולעשות מה שבזין שלך , ישראל תלויה בהמון מדינות בין אם זה כלכלית או מדינית.
    ישראל נמצאת במצב כלכלי לא בשמיים אומנם יותר טוב משנים קודמות אבל עדיין אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לנתק קשרים עם מדינות כאלה ואחרות , וזה מה שיקרה אחרי שנתקוף מיזמתנו , יעשו עלינו חרם (כמו על איראן) ואנחנו עדיין לא מעצמה למשל כמו רוסיה ששם הדיקטטורה חוגגת ופוטין עושה מה שבזין שלו כי יש לו מפעל לנשק הכי גדול בעולם וגם נפט לא חסר לו אז ואללה הוא חוגג , אבל מה? חוץ ממוסקבה , סאן פטרבורג ועוד 2-3 ערים , ברוסיה המצב חרא כולם עניים ורוב האוכלוסיה בקנטים , אין שם אנשים באמצע זה או שאתה עשיר או שאתה עני , אתה רוצה גם מצב כזה בישראל? שרק ת"א חיפה ירושלים וראשון לציון ה4 ערים הכי גדולות בארץ יהיו מפותחות ויחיו רק שם וכל השאר רק יבכו על לחם ותראה אנשים ברחובות? כי זה מה שיקרה , ישראל לא יכולה להרשות לעצמה מלחמה בשנים הקרובות פשוט ככה , המלחמה היחידה שאולי תיהיה וגם זה בגלל איום קיומי ומלית ברירה זה על איראן אבל גם שם עד שאיראן לא תכריז רישמית על פצצה גרעינית לא נראה לי שמשהו יזוז ...

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

ככה צריך להיות, לא יכול להיות שנשחרר ככ הרבה מחבלים בשביל חייל אחד.
    חייל בא להגן על העורף, ולא העורף על החייל.
    לא משחררים 400 מחבלים עם דם על הידים שיחזרו לטרור ויהרגו 4000 אנשים בשביל חייל אחד.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

על גופתי המתה אני מתגייס לצבא עד שלא משחררים אותו ( יש לי עוד מספיק זמן רק לפני 3 שבועות 16 ) , ממש דוגמא טובה הצבא מחלק לילדים צעירים שרואים שלא עושים כלום כדי להחזיר אותו ..
    הבן אדם חי והם מתמקדים לי בלהחזיר גופות . אולמרט תתפטר.

ציטוט נכתב במקור על ידי KoKoMaN צפיה בהודעה
    ככה צריך להיות, לא יכול להיות שנשחרר ככ הרבה מחבלים בשביל חייל אחד.
    חייל בא להגן על העורף, ולא העורף על החייל.
    לא משחררים 400 מחבלים עם דם על הידים שיחזרו לטרור ויהרגו 4000 אנשים בשביל חייל אחד.
    ואתה שב בשקט הדעה שלך פשוט דעה של טיפש מצטער להגיד לך .
    בוא אני יגיד לך למה : תסתכל טוב טוב על המחבלים שיושבים בכלא , התסכלת ? כמוהם יש עוד אלפים בחוץ שמחכים להזדמנות טובה לפגוע בנו .
    להעיף אותם מהארץ כי אין להם שום דבר מה לעשות פה , כמוהם יש כמו כלב .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 20-07-2008 בשעה 19:31.
    Siete

שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

זה לא אומר שצריך לשחרר אותם, אם יש סכנה שהם יהרגו יותר מחייל אחד איפה הקטע השווה פה?
    צריך לתת גופות או אחד על אחד.
    לא?! לא צריך.
    אם ניתן ונראה שאנחנו וותרנים זה יביא מוטיבציה לחטוף עוד ועוד חיילים.

הוא היה אמור להשתחרר ביוני 2006 .. O:

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    445

ציטוט נכתב במקור על ידי KoKoMaN צפיה בהודעה
    זה לא אומר שצריך לשחרר אותם, אם יש סכנה שהם יהרגו יותר מחייל אחד איפה הקטע השווה פה?
    צריך לתת גופות או אחד על אחד.
    לא?! לא צריך.
    אם ניתן ונראה שאנחנו וותרנים זה יביא מוטיבציה לחטוף עוד ועוד חיילים.
    תגיד לי יש לך בעיות בשכל או משהו ? מזה מה הקטע פה ? מה אם המחיר שצריך לשלם גבוה אז מוותרים על החיילים ? אתה לא חושב שמגיע לחיילים לחיות/להיקבר בארץ שלהם ?
    וניראה לך שלערבים יש משהו לעשות עם גופות ? הערבים הם לא כמונו, אכפת להם רק מהמטרה שלהם ולא אכפת להם כמה ערבים ימותו בדרך העיקר להרוג כמו שיותר מאיתנו.
    לעומת זאת ישראל מעדיפה לתת יותר ממאה מחבלים חיים בעד גופה של חייל אחד שמגיע לו להיקבר בארץ שהוא מת בשבילה.

שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

ציטוט נכתב במקור על ידי ReFLex צפיה בהודעה
    תגיד לי יש לך בעיות בשכל או משהו ? מזה מה הקטע פה ? מה אם המחיר שצריך לשלם גבוה אז מוותרים על החיילים ? אתה לא חושב שמגיע לחיילים לחיות/להיקבר בארץ שלהם ?
    וניראה לך שלערבים יש משהו לעשות עם גופות ? הערבים הם לא כמונו, אכפת להם רק מהמטרה שלהם ולא אכפת להם כמה ערבים ימותו בדרך העיקר להרוג כמו שיותר מאיתנו.
    לעומת זאת ישראל מעדיפה לתת יותר ממאה מחבלים חיים בעד גופה של חייל אחד שמגיע לו להיקבר בארץ שהוא מת בשבילה.

1. כן
    2. מגיע אבל לא בכל מחיר
    3. חבל מאוד שזה ככה והוכחה היא מהיום אז הייתי חייב וסליחה על ההקפצה.. זה לא אשכול ישן אבל היה בעמוד שני.

קיבלת פיגוע פעם שנייה החודש של קרוב משפחה של בכיר חמאס, הפעם לא היו הרוגים אבל 18 אנשים פצועים אם פוטנציאל ענק של הפיכת כמה אוטובסים ומעיכת כמה מכוניות שב"ה נעצר בנס.
    נדמה לי שלא שווה לאבד כ"כ הרבה אנשים על גופות או אפילו על חייל חי.
    ושוב, החייל נועד להגן על העורף ולא הפוווווךךךךךךךךך.
    לא משחררים חייל בשביל מאות מחבלים שיהרגו ויחטפו עוד עשרות או מאות כמוהו.
    אז איך נפתור את בעיית הפיגועים?!
    אמממ יש לי רעיון! בואו נשחרר הרבה מחבלי חמאס עם דם על היידים לחופשי!

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,493 | הודעות: 8,173,080 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect