אחלה תמונה!
Balordi© נכתב במקור על ידי EnBlack אוי אני קצת מפגר אבל לא עד כדי כך חוץ מזה שניסיתי להצחיק את עצמי מה שלא הלך ככ וגם נפל לי המצחיק ממזמן ואני מודע לכך משתתף בצערך
נכתב במקור על ידי cyber1 חחח לפני שנתיים! אההה פייי עוד שנה ואז טופס טיולים
נכתב במקור על ידי - xXx - אההה פייי עוד שנה ואז טופס טיולים אל הבקום אני בא!!! וסלמט לצעירים!!!!
נכתב במקור על ידי cyber1 אל הבקום אני בא!!! וסלמט לצעירים!!!! חחח עוד פחות מחודש אני מתחיל =]
נכתב במקור על ידי - xXx - חחח עוד פחות מחודש אני מתחיל =] איזה צעיררררררררררררררררררררררררררר!!!!!! חחחחחחחחחחחח
אחלה תמונות
נירא אחלה אחי,אהבתי ת'פוזה.
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE CR7 + REAL MADRID = GAY
נראה אחלה בחלה (הנשק, לא אתה) חחחחחחחחח סתם טל, מה קורה בן דוד יקר?
נכתב במקור על ידי YakirOzeri נראה אחלה בחלה (הנשק, לא אתה) חחחחחחחחח סתם טל, מה קורה בן דוד יקר? הכל טוב אחי מה איתך ?
נכתב במקור על ידי cyber1 איזה צעיררררררררררררררררררררררררררר!!!!!! חחחחחחחחחחחח חח צעיר צעיר אבל נחשב בין המבוגרים בפורום רובם פה בני 14-16 משו כזה
נכתב במקור על ידי - xXx - חח צעיר צעיר אבל נחשב בין המבוגרים בפורום רובם פה בני 14-16 משו כזה צעיר מת!!!!!! חחחח סתם אחי! (:
נכתב במקור על ידי cyber1 צעיר מת!!!!!! חחחח סתם אחי! (: חחח תבוא לבקר אותי בבקו"ם =]
איזה נשק! ניראה סבבה!!
אחלה נשק נראה סבמבה
נכתב במקור על ידי - xXx - חחח תבוא לבקר אותי בבקו"ם =] חחחחחח אני יבוא לצחוק עליך שם!!! סתם אחי!! איפה אתה רוצה לשרת?
חוקי הפורום