נכון בשאלה הראשונה סעיף ב'? אז לא היה צריך לעשות דלתא קטנה מאפס היה צריך את כל המשוואה או משהו כזה וזה מזה ביאס.. הבוחנת בדוק תתחשב ובקודם בגוק יש לי מעל 85 וגם פה אבל זה מבאס אני ניגש למועד חורף
כמה אתם אומרים יורידו לי על הטעות? 10 נק' ככה?
נכון בשאלה הראשונה סעיף ב'? אז לא היה צריך לעשות דלתא קטנה מאפס היה צריך את כל המשוואה או משהו כזה וזה מזה ביאס.. הבוחנת בדוק תתחשב ובקודם בגוק יש לי מעל 85 וגם פה אבל זה מבאס אני ניגש למועד חורף
כמה אתם אומרים יורידו לי על הטעות? 10 נק' ככה?
|
|
שאלה ב' זה עם איקס קודקוד ...
אנחנו מדברים על 005 , כן ?
למה לא עשית סדרות היה ממש קל (למרות שבחיים לא תכננתי לעשות את זה בבגרות תמיד סמכתי על זה שאלגברה זה פשוט מאוד )
אני תמיד עושה סדרות גם הפעם ניסיתי היה ארוך מיד ולא היה לי כח...
וכן עשיתי בלי X קודקוד לא יודע למה עשיתי דלתא קטן ואז A גדול ו A קטן בשביל מקס' או מינ'
כה אני יצאתי פייג באסה..
הסדרות היה קצת ארוך ומעצבן אבל קל.
בנוגע לסעיף ב' של שאלה 1, בבצפר שלי לא למדנו את זה ולא עשינו נק' מינימום ומקסימום אף פעם, אבל למה שהם התכוונו, זה מתי הY קודקוד מעל ציר ה-X ויש 2 מצבים, או שהפרבולה בוכה והקודקוד נמצא מעל ציר הX (2 נק' חיתוך) ואז אתה עושה A קטן 0 ודלתא גדול 0
או שהפרבולה מחייכת והY קודוד שלה מעל ציר הX וזה קורה כאשר היא מרחפת.
כלומר A גדול 0 ודלתא קטנה0 ,
בכל מקרה אתה מחשב ואז אתה מגיע לתוצאה.
סדרות היה יותר קל
שלום אלטיע זכען,
העברתי על התגובות וחלק מהן ממש לא נכונות!!!{אם אתם לא יודעים אל תגיבו פשוט!}
קודם כול תרגיל 2 היה יותר קשה מראשון כיוון שהוא ארוך, צריך למצוא הרבה דברים.
אז בקשר לשאלה:
פתרון: http://www.sendup.net/6374035{שאני הכנתי}
יש שני דרכים לפתור את השאלה הנ"ל:
1.על ידי Y קודקוד והמקדם של X בריבוע. {הדרך הפחות מומלצת כיוון שהיא יותר קשה בשביל התלמיד הממוצע וגם נוסחא שלא זוכרים ממש}
2.דלתא והמקדם של X בריבוע.
מבקשים מאיתנו שהוא היה מעל X.
נקודת מקסימום>>שהפרבולה תמיד בוכה זה מקסימום וזה אומר A קטן מאפס דלתא גדול מאפס כיוון שרוצים מעל ציר X עם זה שווה לאפס או קטן אז זה או שנוגע בציר ה-X בנקודה אחד או שזה מתחת.
ושאומרים מנימון<<פרבולה שמחה זה אומר דלתא קטן וA גדול מאפס
נקודות שירדו:
אם טעית בכל הסעיף נראה לי כ-20 נקודות כיוון שהסעיף מחולק ל2 חלקים ואמור להיות לו יותר משקל מסעיף א'.
מקווה שעזרתי![]()
נערך לאחרונה על ידי GanGsTer from mafia; 16-07-2008 בשעה 19:28.
באמא שלך???? יוווווווווווווו איזה כיף אז התבלבלתי רק במע' וגם אז יורידו אולי 5 נק' אמאאאאא אתה מלך תביא לי שקל כיף חתימה משוווו
הא ושמע גבר עשיתי את התנאים נכון רק ב וגם התבלבלתי בחיתוך אז כמה יורידו? גג 5 לא?
נערך לאחרונה על ידי חי.; 21-07-2008 בשעה 22:19.