[ידיעה] באפטיסטה, מוטו ומאלודה בדרך לרומא .
מה אתם אומרים ? באפטיסטה 100 אחוז עובר זה בדוק , באיטליה מפרסמים שפיורה קבלה את ההצעה של רומא (20 מיליון יורו על מוטו ) ומפורסם שמאלודה בדרך ..
[ידיעה] באפטיסטה, מוטו ומאלודה בדרך לרומא .
מה אתם אומרים ? באפטיסטה 100 אחוז עובר זה בדוק , באיטליה מפרסמים שפיורה קבלה את ההצעה של רומא (20 מיליון יורו על מוטו ) ומפורסם שמאלודה בדרך ..
Siete
|
|
רומא תיהיה קבוצה חזקה מאוד העונה
1. תביא קישור לכתבה לא מהארץ
2. אם זה נכון זה חיזוק משמעותי מאוד לרומא, משמעותי עד כדיי כך שהיא תתן פייט לאליפות ואולי גם תהיה פייבוריטית אם הם הם ישתלבו טוב.
יהיה כיף!
ב2001,הכוכב הכי גדול של פיורנטינה-באטיסטוטה עבר לרומא והביא לה אליפות...יש סיכוי שזה יחזור השנה עם מוטו? אם הוא באמת יבוא אז זאת תהיה החתמה מעולה לרומא,שחקן מעולה בשיא הקריירה שלו.
לדעתי גוליו שחקן טוב ממנו שלא מתאים לקבוצה כמו ריאל מדריד .. ראיתי אותו הרבה פעמים בברזיל שחקן ענק.. חבל שלא הצליח פםה שיש לו בהצלחה .. יכול לקדם את רומא השחקן הזה היה שחקן שהביא 20+ שערים בעונה בסביליה וברזיל , לא סתם הא שחקן הרכב בנבחרת .
קח AZAX http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=787959
+ גזטה.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 23-07-2008 בשעה 20:00.
Siete
אמן שכל השלישיה יעברו לרומא נראה ליגה איטלקית איכותית כמו מלפני מספר שנים אינטר,מילאן,יובה,ורומא בגדולתם וסילבה מוטו לא יגיעה בחיים לרמה של בטיגול מצטער לומר את זה אבל לא
מוטו לא יעבור לרומא,פיורה כבר אמרו שהוא לא למכירה בשום מחיר במיוחד שהשנה הוא קיבל את סרט הקפטן בליגת האלופות ועוד סיבה גם שפיורה מסמנת גבוה מאוד השנה.
I LOVE INTER
רומא משתדרגת.. מנסיני השאיר חור גדול בעמדה שלו, ג'ולי גם עזב ובאמת הגיע הזמן שרומא תביא שחקנים..
בתור אוהד רומא,אני מתפלל ששלושתם יבואו(מגיע אבל ענק)...
אבל,אין סיכוי.באפטיסטה יבוא זה כן,אבל מוטו ומאלודה לא נראה לי.
תן לי את מוטו ואני מאושר עד השמיים,אבל לא נראה ריאלי.
אם זה באמת יקרה(לא יקרה)אז רומא מתמודדת חזק על האליפות ורצה יפה בליגת האלופות.
באפטיסטה קשר התקפי,מאלודה בצד שמאל,טוטי ומוטו בחוד - זה חלום יפה מאוד.