יש לי הרבהב רעיונות
אתה יכולח לפרט תחלר העלו ולהכין מין פרמידה כזו ולחבר לכל חלק ממנה מאוורר 120 שמוציא אוויר עם לד כחול עולה 50 שקל או שבלי לד יעלה 30 שקל למאוורר אז 90 שקל אתה סוגר תפרוייקט של הפרמידה מעל המארז
בוא לאייסי אני אסביר לך
יש לי הרבהב רעיונות
אתה יכולח לפרט תחלר העלו ולהכין מין פרמידה כזו ולחבר לכל חלק ממנה מאוורר 120 שמוציא אוויר עם לד כחול עולה 50 שקל או שבלי לד יעלה 30 שקל למאוורר אז 90 שקל אתה סוגר תפרוייקט של הפרמידה מעל המארז
בוא לאייסי אני אסביר לך
|
|
נערך לאחרונה על ידי BigBeng5; 24-07-2008 בשעה 15:15.
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
בהצלחה. תצטרך אבל איזה 5 מיכלי צבע שיצא כמו שצריך אני גמרתי 3 ואני קצת אחרי החצי של הצביעה
![]()
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
את המדבקה היית שומר לסוף חמר חחח תנסה לקלף אותה
![]()
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
שאלה רצינית עכשיו..
איך אתה חותך ישר עם הדרמל המחורבן הזה של אקספרט? יש לי אחד כזה ועם הדיסקיות שלו שנשברות אחת ל3 דקות חיתוך איפשר לחתוך ישר (אלה אם שמים משני צידי הקו שאותו חותכים סרגל או משו קשיח) ולפי הסרטון אני רואה שאצלך יש רק מסקינג טייפ..
למד אותי את שיטותיך אחינו :|
אחי זה די קל אני קודם חורט עם הדרמל איזה שתי ס"מ קדימה ממש בעובי
קטן ואז חותך "בליטופים" וזה יוצא ישר זה הסוד של הגאון חחח
אהה והדיסקיות נישברו לי רק בהתחלה אחרי שחתכתי איזה עשר ס"מ(בהיתעללות במארז ישן) הבנתי איך לחתוך אבל אחרי 3 דקות הדיסקית מתחילה (להאכל) ואחרי דקה היא ניגמרת
זה קרה גם לך?
![]()
המממממממממממ בוא נאמר שכל מילה על זה תיהיה עבירה פלילית![]()
מוגי לא אני האשכנזי פה.. אז אין לך בעיה של להלשין אצליחחח תדאג למיכאל לפי דעתי(לא אמרתי כלום...)
סתם כפרה בקיצור..
סיימת ביגבנג?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
ביגבנג? :|
בכל מקרה מיכאל לא מודע לאיך הבאתי תדרמל D: אני מפחד שיש לו קרובי משפחה שם אם אתה מבין למה אני מתכוון XD