לאא שמור אותה
אחרי הכל זה למטרה טובה אתה צריך את זה כדי לחיות
|
|
חחחחחחח
עזוב בסדר חפרתי....
זה הכל משעמום
אל תעז לשלוח לי עוד פעם
חחח
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
חחחחחחחח אתה עדיין בזה אני לא דומה לה בכלל
כי אני צריכה לעבור ניתוח וחייב קודם לפנות לפסיכולג לדבר איתו קודם
אז אני מתלבטת בין פסיכולוגית לבין פסיכודרמה
והקטע של לשחק את זה, זה נשמע יותר טוב מאשר לשבת ולדבר על זה
אבל אני לא רוצה שההורים/חברים יהיו קשורים לטיפולים בכלל
ואו כמה הודעות D=
למה החזרתתתת
אם כל אחד באשכולילה הסקסי הזה היה תורם מקודה זה היה הרבה יותר משמעותי!
על תזלזל בערכה של נקודה וירטואלית פשוטה שאיתה אתה יכול לקנות כל מני דברים מוזרים ולא שימושיים ממשתמשים נצלנים שאוספים את הנקודות הוירטואליות שלהם כדי להשתלט על הפורום ולהשוויץ בהן
נקודה למחשבה.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
ווואי כמה הודעות שנהיה בריאים![]()
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
חחח ספאמרים לתפארת XD
נראה לי אני לא אלך לישון בסוף אני דבוק למחשב :/