אני לא.. =[
בא לי לדעת איך זה מרגיש עם האווירה והכל...
אני לא.. =[
בא לי לדעת איך זה מרגיש עם האווירה והכל...
|
|
כן פעמיים
ובקיץ צפוי לעוד שתי הופעות-מטאליקה ודיפ פרפל
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
זה לא נחשב...
היה שם אופרה ודיכאון בערבית..
זה נחשב רק אם נהנת מזה...![]()
חחחחחחחחחחח
אם מישהו רוצה את ההקלטה שעשינו שם [כדאי יצא מצחיק] שיכתוב פה אני שולח בפרטי!
נתנאל אתה גם גר בנצרת עילית?אתם כאילו גם חברים מהצפר?
כסעמק עם האתגר כל פעם שאני הולך לשנייה(הפעם לשחק ב-GH3) זוכים פה בנק' ואני עוד הייתי מקום ראשון ועכשיו 3 :/
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אתה שואל ברצינות?!!
כל יום שישי ואני מדבר איתך על הופעות בחורים קטנים עם חרא סאונד זה הכי כיף
אתה מכיר שם אחללה אנשים יש אווירה בת זונה!
ו....מוזיקה......רגע מה שאתה מנסה להגיד זה שבחיים לא היית בהופעה?
חחחחח
אולי הייתי אני לא ממש זוכרעכשיו
אבל ביום העצמאות הייתי בהופעה באורדע היה עידן רייכל, עידן יניב, והדג נחש
אני ושני חברים שלי מה זה נהננו בהופעה של הדג נחש איזה סוסים הם
זה ממש כיף
מנהל מוזיקה כללית עדיין לא היה בהופעה לייב?:\\
כל שבוע לפחות הופעה של איזה אומן גם אם זה להקות צעירות
ואומנים גדולים בנתיים כמעט כולם היתי בהופעות
מוניקה סקס,היהודים,אביב גפן,מופע הארנבות של דוקטור קספר,יוני בלוך,מרצדס בנד,כנסיית השכל
היתי ברוק עצמאות בומבמלה ניצנים
ועוד מלא מלא מלאמלא פשוט לא זוכר את כולם וכל אחד ממה שרשמתי למעלה לפחות פעמיים היתי בהופעה אם לא יותר