|
|
אתה צודק אבל שמע זה טעם.זה מוזיקה שהמטרה שלה היא אחרת.לחא דע להסביר את זה.כשאתה שומע פרוג אתה מתחבר לכלים,כשאתה שומע דת' את מוציא עצבים(יצא חרוזXD)
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
אני לא אוהב סליפנוט ,
אבל נמאסה לי הגישה שמזלזלים בסליפנוט כי היא ניו מאטל .....
ובגלל שהם שומעים משהו "יותר" מקתדם ואפל ....
אפחד פה לא יותר קשוח מאף אחד ...
צאו מהפוזה של מאטליסט קשוח , עם ניטים דיי
שניכם צודקים
ותפסיקו בבקשה(לא מאי וסרפנט)לריב ולקלל,אם אתם רוצים תעשו את זה בפרטי.
אהאה-סרפנט אתה זוכר את ההתערבות שלנו?הפסדת רשמת תחלס אבל כותבים תכלס!
תביא 200 ש"ח XD סתם...
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אף אחד לא נמצא בפוזה הזאת,זה אתה שחי בסרט וחושב שמי ששומע הארדקור ומוזיקה אפלה ומתקדמת הוא סוג של פריק וזה ממש לא נכון.
ואתה ממש חי בסרט כי אף אחד לא מזלזל בהם פשוט יש כאלה שלא אוהבים אותם,מה הבעיה כמו שאתה לא אוהב את הסגנונות שמאי שומע.
חצי מהפורום שומע ניו מטאל אבל אתה חדש אז את זה עדיין לא הבנת.
סליחה על הדאבל אבל ככה יצא מחשב קצת דפוק =/
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 25-07-2008 בשעה 00:23.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
^^אין לי כסף לניטיםXD
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
נראה לי שאני יהיה היחידי שיגיב לנושא :
אני די אוהב את השירים של סליפנוט ואני חושב שהם להקה טובה בכללי.
מחכה לאלבום, מחכה שלא יאכזבו.
ועכשיו לא לנושא :
הייתה לי תקופה שהסתובבתי עם ספייקים 15 ס"מ +/- וניטים (אני עדיין מסתובב עם ניטים אבל עכשיו יש לי שיער קצר יותר).
עוד משהו : לכל אחד יש זכות לשמוע מה שהוא רוצה, איך שהוא רוצה וכמה שהוא רוצה, שיהיה לו בכיף, מה איכפת לכם?!?!?!?!?![]()