אשכול לילה מעפן מזה זה ^^
אין פה בקושי אנשים , אתמול היה סבבה לפנים .
אשכול לילה מעפן מזה זה ^^
אין פה בקושי אנשים , אתמול היה סבבה לפנים .
|
|
טוב אני פורש לישון D:
[במילא אני לא פעיל באשכולילה]
תספימו גם בשבילי אה?![]()
וואי איזה יבשים אתם.....
בואו ארץ עיר...
משחק של שקרנים
אאאאאאלף! סטופ - ד'!
עיר ב ד' -
דבריה(למטומטמים - טבריה)
נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 26-07-2008 בשעה 00:55.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
*ספאם במקום motkay , ששמו אינו ידוע.*
נכתב במקור על ידי אושרי
אויי איזה מעצבן , האחוזי פעילות עדין תקועים על 97% דאממ^^^
עיר בד'-דורטמונד
דלית אל כרמל
חי בד':דבורה :]
לילה טוב לכולם!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
ערוץ עשר טיפשים.
ראיתי "נקמת המחוננים" ובפירסומות הם שמו את הפרסומת הסופר-סקסיטית וגסה של "היפה והחנון". זה היה בערך ברבע לעשר. שעה מאוד רלוונטית בשביל בת דודה בת השמונה שלי לצפות בטלוויזיה. זה ממש עיצבן אותי.
נערך לאחרונה על ידי זוהרה; 26-07-2008 בשעה 01:14.
תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
כן...
אאאאאאאאאאאאאאאלף!
חחח....
נכתב במקור על ידי אושרי
סטופ!
מה יצא?
ה'?
ש'?
ת'?
ז'?