בגידה זה ללכת לחפש אדם כלשהו - מישהו או מישהי, אשר עימו/ה אנחנו חווים תענוגות וחוויות עוצמתיות שהפרטנר שלנו אינו חלק בהן. ומהבחינה הזו, אילו הפרטנרית שלי תגיד לי שרצונה לחוות אשה במיטתה, אראה זאת כבגידה לכל דבר.
נכון שפיזית זה לא אותו הדבר כמו לשכב עם גבר אחר, אבל זה לא הקטע הפיזי שכואב כאן, זה הקטע המנטאלי. זה עצם העובדה שאדם אחר חולק עם הפרטנר/ית שלנו רגע אינטימי וקסום, רגע משמעותי מאוד עבורם אשר יישאר איתם כל חייהם - בתקופה שהם נמצאים איתנו, אבל לנו אין חלק בזה. זה עצם העובדה שהאשה שלך תגיד שיש דברים שאתה כגבר אינך יכול לספק לה, שאתה לא מסוגל.
אבל אם איננו מסוגלים לספק את הכל, למרות כל כמה שננסה - אולי לשם ההגינות, כדאי שגם נפסיק לתת מעצמנו את הכל? טועים כל הגברים שרואים בדבר זה פנטזיה. הם חושבים רק עם דבר אחד, ולא קולטים שאם האשה נמצאת עם אשה אחרת, זה בגלל שהם לא מרגשים אותה מספיק, ובעצם מדובר במכת מוות לזוגיות.
טועות גם כל הנשים שמנסות להצדיק את הבגידה הזו כלפי בני-זוגן, כשהן מפטירות כלפיהם, "זה בכלל לא קשור אליך, זה משהו שאני רוצה לנסות בתור אשה". זה ועוד איך קשור אלינו. כי כולנו, נשים וגברים - כולנו בני אדם. ובתור בני אדם - לעמוד בצד בזמן שהמישהי שהכי חשובה לנו מקבלת את עינוגיה וריגושיה העזים ביותר מאדם אחר - גבר או אשה - זה בהחלט לא נעים. כי בסופו של דבר, הזכרונות מלהיות עם אישה אחרת עשויים להיות הרבה יותר מסעירים ומתוקים מאשר כל הזיונים עם הפרטנר הקבוע, דווקא בגלל שזה לא מקובל ושזה שובר את השיגרה. ומי ירצה לחיות עם אשה שתזכור אותו בתור חוויה משנית, פחות מסעירה?
אני יודע שאני ארצה להיות רק עם מישהי שעבורה אהיה הדבר הכי מסעיר שיש. שלא תשים את הריגושים ממני במקום שני, אחרי הריגושים מכל גבר או אשה אחרת. אני לא רוצה להיות הפרטנר הקבוע שמשקיע בקשר, ונותן בעיקר יציבות וחום לפרטנרית שלי, בעוד את האש והתשוקה ואת הזכרונות המתוקים שייזכרו איתה לנצח, ושייתנו לה טעם לחיים - תקצור ברינה אשה אחרת. כגבר, אני רוצה מישהי שאהיה עבורה הכל.
אני מציע לכל הנשים שחושבות "להתנסות" לעשות זאת בתקופה שהן פנויות רגשית, וכך ה"התנסות" לא תבוא על חשבון האינטימיות עם הפרטנר שלכן.