1.מארדונה
2.פלה
3.רומאריו
4.ריבאלדו
5.הנרי
|
|
1. ואן באסטן.
2. קרויף.
3. תיירי הנרי.
4. רונאלדו.
5. פלה.
6. רומאריו.
7. שבצ'נקו.
8. קאנטונה.
9. ראול.
10. אינזאגי.
מי שרשם פה טורס, טוני, קלוסה, ואן ניסטלרוי.. עזבו, יצאתם הומאים.
בשביל להיות חלוץ גדול לא צריך לחכות שבקהאם יבעט בעיטה חופשית לקורה ואתה תדחף לגול.
שבצ'נקו בהחלט הרבה יותר גדול מואן ניסטלרוי, טורס וטוני ביחד.
אני מתפחלץ מאלה שלא רשמו את הנרי בחימשייה..
איך יכול להיות שחקן שנחשב לאחד משלושת החלוצים הגדולים בהיטוריה, ובשיא נחשב לאחד מחמשת הכדורגלנים הטובים שהיו לא נמצא בחמישייה.
מי שרשמו את זה כנראה לא מבינים ולא יבינו כדורגל.
כל אחד והדעות שלו אחי .. הנרי באמת ענק אבל.. משבצנקו קאנוטה וזה ברור ..
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 28-07-2008 בשעה 17:19.
Siete
ואן ניסטרלוי ענק.. במיוחד בעונה שעברה (06-07) ובעונות שלו במנצסטר .. פשוט תותח מעריץ אותו .. אם מישו רוצה לדעת איך להתמקם ברחבה לשים גולים חייבים לראות את הבן אדם משחק (ראיתי אותו במציאות) .
Siete
1. מרקו ואן באסטן
2. רוברטו באג'יו
3. רומאריו
4. רונאלדו השמן
5. דניס ברגקאמפ
6. גרד מילר (אולי גדול החלוצים של גרמניה.. עד המונדיאל האחרון הוא היה המבקיען הכי טוב במונדיאלים.)
7. פרנץ פושקאש (אולי השחקן הכי טוב שיצא להונגריה אי פעם.. גדול חלוצי ריאל מדריד.)
8. מראדונה
9. פלה
10. ראול
כולם פה בשוק איך לא בחרו את הנרי, או כל חלוץ אחר.. אבל אני לא מבין איך שכחתם את מרקו ואן באסטן..
אולי גדול החלוצים בעולם.. אפשר לומר אותו באותה נשימה עם מראדונה ופלה שהם האלוהים של הכדורגל.. חלוץ כל-כך גדול וכל-כך טוב.. שהיה צריך לפרוש בגיל 29 כי שום מגן ובלם לא יכלו להסתדר איתו אז בעטו לו ברגליים ופשוט הרסו לו את הקריירה.. תסתכלו על וידאוים שלו ביו טיוב ותראו אולי עשירית מהכשרון שהיה לבחור הזה ברגליים.. גדול החלוצים של הולנד (וברגקאמפ אחריו).. ותאמינו לי שזה בלי קשר לזה שהוא היה שחקן במילאן.. פשוט תראו איזה חלוץ מוכשר הוא היה.. מספיק שתראו את הגול שלו נגד ברית המועצות ב-88 בגמר היורו.. הגול היחיד הזה יכול להראות לכם כמה החלוץ הזה מוכשר וכמה גדול הוא היה וכמה הוא צריך להיות בהיכל התהילה של גדולי החלוצים העולמיים..
נערך לאחרונה על ידי Karahana; 30-07-2008 בשעה 03:20.
הסדר לא חשוב:
1. פלה
2. גרינצ'ה
3. פרנץ פושקאש
4. יוהאן קרויף
5. מרקו ואן באסטן
6. רונאלדו (ברזיל)
7. רומאריו
8. ריוואלדו
9. דניס ברגקאמפ
10. תיירי הנרי
גרינצ'ה שיחק גם חלוץ וגם כנף
1. פלה
2. ראול
3. פרנץ פושקאש
4. יוהאן קרויף
5. מרקו ואן באסטן
6. רונאלדו (ברזיל)
7. רומאריו
8. ריוואלדו
9. דניס ברגקאמפ
10. תיירי הנרי
Real Madrid ♥
איך שחכתי את ג'ורג' בסט :/
קשהה לעשות רשימה..... הייתי צריך לכתוב ''לרשום רשימת החלוצים הכי טובבים בהיסטוריה'' אבל
שני רשימות, החלוצים שמשחקים עכשיו ברשימה אחת ורשימה שנייה החלוצים שפרשו ,,
אז מי שיכתוב רשימה שיכתוב ככה
החלוצים שמשחקקים:
1
2
3
.....
החלוצים שפרשו:
1
2
3
....
אני חושב שזה יותר קל לא?
נערך לאחרונה על ידי uribakan1; 30-07-2008 בשעה 13:48.
קרא חוקי חתימות