אני בן 22 ויש לי רישיון נהיגה על רכב פרטי חצי שנה
בעקבות החוקים החדשים , האם אני צריך לעשות תיאוריה בשביל רישיון לקטנוע עד 125 סמ"ק ?
אני בן 22 ויש לי רישיון נהיגה על רכב פרטי חצי שנה
בעקבות החוקים החדשים , האם אני צריך לעשות תיאוריה בשביל רישיון לקטנוע עד 125 סמ"ק ?
|
|
רשיון לרכב מקנה לך פטור מתאוריה.
מציע גם לברר אצל המורה.
נערך לאחרונה על ידי DIESEL POWER; 29-07-2008 בשעה 16:46.
Berlingo כי לפעמים... פשוט אין ברירה
איפה אפשר לקרוא על החוקים החדשים???
האמת שלזה אין לי תשובה זה בשוט בכך שמס' חברים שלי רצו ואמרו להם זאת במשרד הרישוי
~~יהודי מאמין מצביע ימין!~~
~~מוות ל"ערכים"!~~
מבדיקה באתר של משרד הרישוי,
hXXp://www.mot.gov.il
נאמר כך:
סוג רשיון: אופנוע עד 14.6 כח סוס עד 11 קילוואט
הערות
* למי שלא מלאו 18 שנה אסור להרכיב נוסע נוסף
* בחודשיים הראשונים אסור להרכיב נוסע נוסף
* בעל רישיון נהיגה לרכב מדרגה B (שזה מכונית) ומעלה במשך 3 שנים לפחות, ומבקש רישיון נהיגה לדרגה A2, פטור ממבחן עיוני, מחובת מינימום שעורי נהיגה, אולם חייב במבחן שליטה בלבד
* מבקש רישיון נהיגה לדרגה A2 - רשאי להיבחן מבחן עיוני 6 חודשים לפני הגיל שרשאי להיבחן במבחן מעשי
כלומר אם יש לך רישיון, לא צריך תאוריה, אבל אם אתה גם בעל וותק של 3 שנים, אתה גם לא צריך לעשות מיניומום של 15 שיעורים.
אז לא טעיתי בסופו של דבר...
נערך לאחרונה על ידי DIESEL POWER; 29-07-2008 בשעה 21:06.
לא נכון, שוב,
אם יש לך רישיון, לא צריך תאוריה, אבל אם אתה גם בעל וותק של 3 שנים, אתה גם לא צריך לעשות מיניומום של 15 שיעורים.
לא אחי כתוב במפורש....
* בעל רישיון נהיגה לרכב מדרגה B (שזה מכונית) ומעלה במשך 3 שנים לפחות, ומבקש רישיון נהיגה לדרגה A2, פטור ממבחן עיוני, מחובת מינימום שעורי נהיגה, אולם חייב במבחן שליטה בלבד
זה שמעליך צדק...מי שיש לו לפחות 3 שנים רישיון על מכונית או יותר (משאית מונית וכד') פטור מתאוריה
~~יהודי מאמין מצביע ימין!~~
~~מוות ל"ערכים"!~~