"איסור לבוש גותי" זאת אומרת גם חולצות של להקות מטאל?
"איסור לבוש גותי" זאת אומרת גם חולצות של להקות מטאל?
|
|
עכשיו נשאר לרוסיה להוציא להורג סקין האדים , ויאללה אני חוזר בחזרה
לא נראה לי שיכולים לעצור את זה. נגיד והחוק יוצא לפועל, ושוטר עובר ברחוב ורואה "פושע אימו" , באמת נראה לכם שהוא יקבל עונש או כנס? אני לא חושב ...
כל הכבוד להם
עכשיו אני יחשוב פעמיים ליפני שאני יגיד למישהוא יא רוסי וודקה
מה הבעיה שלכם אנשים?
אתם עושים צחוק? מי אתם חושבים שאתם שמותר לכם ככה לרדת על אנשים?
במיוחד אתה Fallen Angel, מה Thank God בזה למען השם?!?!
אז מה אם האימואים עושים את מה שהם עושים.
יש אנשים שמעשנים, יש אנשים ששותים ויש אנשים שהם אימואים.
מה לעשות?!?!?!?!?!? תתגברו!.
ותפסיקו להיות כאלה ילדותיים.
אססין666, מי אתה חושב שאתה שמותר לך לומר דברים כאלה על רוסים?
אני גם לא רוסי אבל אני בחיים לא יחשוב לומר משהו כזה לבנאדם!
המשך יום טוב
וגלישה מהנה =]
זה לא שאני סתם יורד עליהם פשוט אימוים יורדים אל מטליסטים אז אני אומר מה שבא לי
טוב מאוד שיאסרו בכלל על לשמוע רוק בכל העולם
כן זה יהיה הפיתרון המושלם..תאסרו את הרוק והמטאל ותהיה פה מהפכה עצבנית ,כול הממשלות יפלו! מטאליסט או אימו או כול דבר אחר..לא נסבול! אני פותח את תחילת המהפכה הזאת בהקמת המחתרת אשר נקראת מטאל! הצטרפו מעכשיו ונציל את העולם!
איזה טמטום יש לאנשים לנסות לאסור מוזיקה או סגנון..חופש הדיבור והביטוי בקיצר....זה כמו לחתום על צו הוצאה להורג של עצמך...
נערך לאחרונה על ידי DrivenbyTheMadness; 01-08-2008 בשעה 16:56.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
ופעם בארגנטינה אסרו על אנשים פשוטים לרקוד טנגו.... עזר להם?! לא... עדיין תיהיה עונה שלישית ורביעים של רוקדים עם כוכבים... וגם בואו נודה בזה.... איך הם יישמו את החוק? אז הם יאסרו לשדר שירים כאלו בתקשורת... עדיין יהיה באינטרנט ובשוק האפור כל מיניי אלבומים וסינגלים....
דבר מטומטם....