לילה טוב.
|
|
מזה אתם חורשים על הטאקי
תכנסו לגמילה או קבוצת תמיכה
משו בסגנון אלכוהוליסטים אנונימים רק של טאקי
עפתי לשחק קונדישן זירו מישו רוצה להצטרף ?
אור אני
תביא אייפי
או בוא לזומבי מוד הכי כיף
שלום שמי מ' אני בן 14 ואני רוצה להיגמל מטאקי. אני מרגיש שטאקי הוא חלק מהחיים שלי, שהוא משלים לי את החצי השני של העולם בשבילי, אני לא יכול לחיות בלי טאקי אני ממש מכור ניסיתי הכל. מלחמה, מלחמה מיצרית, פוקר, בלאק ג'ק.. אבל שום דבר לא עזר פשוט כלום. אני כבר 12 שנה משחק טאקי 12! אני פשוט לא יכול להפסיק עם זה פשוט לא. הכל התחיל כשהייתי בן שנתיים ההורים שלי התחילו ללכת מכות משהו רציני ואז אמא שלי ניסתה לזרוק על אבא שלי חבילה חדשה של טאקי אבל בעצם פגעה בי. ומאותו רגע התחלתי לשחק נגד עצמי ופשוט לא יכולתי להפסיק לא יכולתי!!! מה אני צריך לעשות? ואל תגידו לי להעביר למתפגרים!
חח כיף בטאקי ניצחתי P:
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
די עם הטאקיייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייי
מישל אין לך 15 אפילו אז יאללה
מישל תעבור לחנ"מ מזה טאקי
חחח רצות שם קללות חופשי
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
זימר אתה מראשון?
חחחחחח
יש קללות בטאקי?
תעברו לחנ"מ!!!!!!
משעמם רצח...לילה טוב