8 ל RHCP
A Perfect Murder-Deceit Of Man
|
|
8
Megadeth - Symphony Of Destruction
9
David MeShow-Katrina
http://uk.youtube.com/watch?v=A0pUWfs2Xt0
מישהו מכיר אותו?
גיטריסט גאון כזה שמנגן פאנק, אני הופתעתי קצת לרעה אבל זה שיר טוב מה לעשות =\
7 נחמד לא יותר מזה
The Exoloited-Fuck The USA
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
8
Blue Oyster Cult - Godzilla
ד"א, אני מכיר את David Meshow, הוא גאון!
נערך לאחרונה על ידי GlowFish; 31-07-2008 בשעה 01:56.
8
Kiss-Detroit Rock City
עוד מישהו מכיר את הסיפור שפעם אחת קיס חיממו את בלו אויסטר קלט ושנה ארי באותו יום בדיוק בלו אויסטר קלט חיממו את קיס? =-O
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
חחחחחחח מגניב!
9
Kiss - Rock And Roll All Nite
100000!!!!
חחח זה היה בסרט דטרוייט רוק סיטי-מומלץ לכל המשפחה(למשפחה המטאליסטית כמובן :])!
kISS -Love Gun
10
Pantera - Cowboys From Hell
לא יימאס לי בחיים מהשיר הזה!
10 - שיר הגריינדקור הכי טוב שקיים
waking the cadaver-bloodspalt
6
Tenacious D - Car Chase City
7
Machine head-now i lay thee down
9
Flotsam of jetsam-suffer the masses