מבקש להצטרף לאורגיה.
מבקש להצטרף לאורגיה.
|
|
איזה מצחיקים אתם כל הילדודס יא אללה.
תתבגרו.
שאתה עם מישהי כי אתה אוהב אותה זה יותר רוחני והסקס בעצם נובע מאהבה, וברגע שאת הדבר הכי אינטימי הכי שלכם היא הולכת משתפת עם עוד מישהו\מישהי זה לא משנה משהו פה נפגם.
זה תרגום פשוט למי שלא צלח בקריאת הטוקבק.
אחי תראה יש שני סוים של בחורים סוג א
נפרד ממנה
סוג ב
עושה אורגיה
ברור שא זה הכי טוב אלא עם אתה חרמן בטירוף
בגידה זאת בגידה, לא משנה אם זה עם גבר או אישה, זה אותו רעיון.
נערך לאחרונה על ידי newname; 04-08-2008 בשעה 12:11.
אסף, אני אישית מסכים עם רוב המאמר שאותו אלמוני רשם, אבל יש לו טעות לטעמי במשהו קטן...
אני יראה את זה כבגידה, ברור, אבל לא בגלל מה שהוא רשם פה, כי את אותו דבר אפשר לרשום גם אם הבחורה תאונן עם וויברטור רטט מסתובב עצבני שהיא קנתה ב2000 שקל מאיזה חנות סקס ותגיע איתו לאורגזמות מטורפות שאיתי היא לא הצליחה להגיע..זה עצם העובדה שהאשה שלך תגיד שיש דברים שאתה כגבר אינך יכול לספק לה, שאתה לא מסוגל.
אבל אם איננו מסוגלים לספק את הכל, למרות כל כמה שננסה - אולי לשם ההגינות, כדאי שגם נפסיק לתת מעצמנו את הכל? טועים כל הגברים שרואים בדבר זה פנטזיה. הם חושבים רק עם דבר אחד, ולא קולטים שאם האשה נמצאת עם אשה אחרת, זה בגלל שהם לא מרגשים אותה מספיק, ובעצם מדובר במכת מוות לזוגיות.
אני לא יודע אם אתה תבין את הנקודה שלי, פשוט ברור שעצם זה שהיא היתה עם מישהו אחר זה בגידה, אבל מבחינת הכותב זה בגידה בגלל שהיא סופקה מינית על ידי מישהו אחר ולא על ידו... מבחינתי זה בגידה גם אם היא רק תתנשק איתה על השפתיים, מבחינתי זאת בגידה מבחינה ריגשית ולאו דווקא מבחינה פיזית...
אני לא ממש מצליח להסביר את עצמי כמו שצריך... אני חושב שאם מישהו באמת מאוהב במישהי והם זוג נפלא יבין למה אני מתכוון...
אחלה דיון אסף.. אהבתי..
כן אה.
זה לא אותו סרט פורנו עם השליחי פיצה?
נערך לאחרונה על ידי Asaf; 04-08-2008 בשעה 19:21.