סתם שאלה, גם מתוך שעמום והשעה. אבל חפיף...
איך הגעתם לפורום הזה? איך מצאתם אותו? למה נשארתם? ועד כמה גדול הוא האטרף משגרת החיים שלכם?
|
|
תאמת
חיפשתי ססמאות לbrazzers בגוגל (בתקופה לפני שהייתי עם חברה שלי)
והגעתי לפה
באוטובוס
Keep the blue side up.i
וואלה אולג ? אני דווקא ברגל(:
חפשתי סרטים לצפייה ישירה כי רציתי לראות מהיר ועצבני 3 הגעתי לצפייה ישירה של פורנו,ואז ראיתי שיש עוד דברים באטרף חוץ מפורנו נרשמתי ועכשיו אני שלושת רבעי יום באטרף...
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אלוניון =]
דרך חבר