מה זה הדבר השטוטי הזה משחקי דפדפן.
למרות שזה יפה אבל מי המציא את זהה.
לא חשבתם על זה.
מה זה הדבר השטוטי הזה משחקי דפדפן.
למרות שזה יפה אבל מי המציא את זהה.
לא חשבתם על זה.
|
|
מה אתה רוצה?
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אני היה לי משעמם...
מאיפה אני יודע?!
וזה דווקא נחמד כדי להעביר את הזמן...עד להופעה של מוטלי קרו גאד דמט אין לי כוח לחכות עוד שעה וחצי!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
חחחחחחחח מה ?
חחחחחחחחחחחחח אתה קרוע
משחקי דפדפן הומצאו לאחר שילד אוטיסט שהמחשב שלו לא יכל להריץ world of warcraft
אז הוא המציא משחקי דפדפן
חח אחי נעל תאשכולל חח..\
עשיתי סקר תגיבו
נערך לאחרונה על ידי eliran2007; 02-08-2008 בשעה 05:31.
וואי איזה טיפשים ניהיו פה איכס, מה ניהיה מהפורום..? רק אלה עדיין נשארו פעילים..
נעול.