תציבעו ותשפיעו חח
|
|
תגיד מה יש לך?
יש פורום סקרים בדיוק מתחת לדיבורים תפתח שם
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אסף צודק בבקשה ל:נעול:
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
נו אז מה ?
מדברים גם באשכול לילה מלא אב בסוף סוגרים ופותחים חדש
תחשוב שסופר נני או סתם גננת מעצבנת מדברת עכשיו בטון שלה:
וחצמזה אסור לפתוח סקרים לא בפורום סקרים.
בשביל הסקרים נועד פורום סקרים.
לולא היה פורום סקרים היו פותחים בפורום דיבורים סקרים.
אבל מכיוון שיש פורום סקרים פותחים בפורום סקרים סקרים.
הבנתם ילדים חביבים?
יופי עכשיו לכו לסלון תראו אם אני שם
למה לנעול אפשר להעביר לסקרים
ולא אין לי כי זה אפילו יותר דפוק מהשואו מי הזה
יש לי פעם היייתי ניכנס מלא
עכשיו אני בכלל לא ניכנס
קרדיט ל
J0k3R
על הפצצה למעלה
כותרת לא תקנית.
נעול.