הוא שאל אותי אם אהבתי את הסיגריה היה שם חיזוק נראה לי ...זה לא סתם ... מה אני נראה לך פיוזדע ?
חחחחחחחחחחחח תודה צריך ללמוד, זה הכל
אני לא מפיל אותו ...מי זורק גחלים אדומים ?
בפנים יש עוד טבק שאם תזרוק אחר כך תרצה עוד סיגריה כי הסאטלה חלשה
סתם תספוג עוד לכלוך ופחות ניקוטין
אני אישית מעדיף לקנות קופסה של ניקוטין אם אפשר ולאכול .. עם הקרטון יהיה יותר בריא
אני לא נחנק מסיגריות בחיים אלא אם כן זה "מעידה" או סיגריה חרא או מישהו סיפר בדיחה
אני פשוט מחזיק את העשן בפנים ( זה עובד בדיוק כמו עם חשיש ובנגים הניקוטין ) ומוציא הכל בבום אפילו אם זה קצת הרבה בפנים ...
האמת היא שזה בלתי אפשרי לדפוק סיגריה בשכטה
השאכטה אחת הזאת מורכבת מכמה חלקים שאיבה\יניקה של העשן ושאיפה קלה מהאף של אוויר או מהפה ביחד עם העשן ( פותחים חריץ בשפתיים ) ממש קצת
ואז לפני השאיבה הבאה פולטים קצת אוויר מהאף, יש סיכוי שייצא עשן אבל הקטע הוא להשאיר נפח לעוד עשן ושאיפה קטנה של אוויר
העשן נדבק בריאות והניקוטין נדחף יותר טוב והסאטלה ארוכה חזקה ועם הזמן נהיית עדינה יותר
ואז כשנושפים הכל כמו שיצא לי ממש קצת עשן במקום ענן ענקי ..אני עישנתי ב3 חלקים בהתחלה שרפתי ( זה כמו לנפנף גחלים ) שיהיה תאוצה לטבק, אם הסיגריה ארוכה זה מה שעושים בשביל זה המציאו אותה חח תכלס .... ואז מעשנים בדרך כלל אני מוציא את הפילטר עם השיניים ומעשן כי הפילטר מתחמם ובלתי אפשרי לעשן הכל במכה יש כוויות על השפתיים ( התנסיתי בזה ולא נעים ) ... בגלל זה הפסקתי שם חח היה פילטר והמניאק סתם נהיה שחור וחסם זבל וביחד עם זה יותר ויותר חסם עשן שהכיל ניקוטין
לעשן זה לא בריא חבר'ה ........ אני הפסקתי אבל משום שהייתי מסטול תחת ביום שישי ושכחתי שהפסקתי לקחתי שאכטה ( כמו שאתם יודעים זה סיגריה ... ) אבל בע נו שטויות אני אקפוץ בחבל ואוציא הכל החוצה