|
|
ליאור קרא את הספר "הצופן התנ"כי"- אני מבין מדבריך שאתה אדם משכיל שמחפש תשובות -לא תמצא את הספר הזה משעמם
אם ספר התורה ניתן ללא רווחים וללא אותיות סופיות זאת אומרת שיש לו אלפי גירסאות
שכן ממשפט אחד מחובר ניתן ליצור הרבה מאוד מילים..
ד"א הצפנים והקודים האלה שווים לתחת מה דעתכם לגלות לי מה יקרה בעתיד במקום להתחיל לדלג על אותיו ולחפש מקרים שכבר קרו
תדלג על 80 אותיות מצדי ותגיד לי מה יקרה מחר..
אבל אתה לא יכול
יודע למה? כי זה חרטה אש מגיל שש
ששם נהרגו אלפים או מאות אנשים ?
קח אתר אם כל מיני צפנים בתורה
http://gog.web-site.co.il/gog/main.shtml
אל תגיד לי רב שמע רב, כולה צפנים אף אחד לא מכריח אותך שום דבר..
נערך לאחרונה על ידי MaroKaI; 03-08-2008 בשעה 04:51.
יש חוק במתמטיקה שאומר שבכל רצץ מספרים אין סופי יהיה כל צירוף מספרים אפשר
זה פועל אותו דבר גם באותיות..
תחשוב שיש מכונה שכל פעם מדפיסה אות אקראית מהא"ב והמכונה לעולם לא עוצרת.. עכשיו לא משנה איזה מילה או משפט או ספר או כל הספרים בעולם, הכל יהיה כתוב במכונה הזאתי כל צירוף של אותיות שאפשרי לא משנה כמה הוא ארוך.. לא משנה מה תחפש תמצא.. עכישו נכון התנך הוא לא באורך אינסופי אבל בגלל שכל סוף של קפיצות בין אותיות אפשרי בכל דרך ובכל צורה זה נותן מספר גדול מאוד מאוד של אפשרויות שלא נראה לי שאפשר בכלל לחשב.. בתוך הרצף הגדול מאד הזה של אפשרויות אולי לא תמצא כל רצץ של אותיות כמו באינסוף אבל עדיין יש הרבה מאד פגיעות, לא משנה איזה משפט, מילה תחפש תמיד תמצא..
היו שם עוד ברים חוץ מהקיפוצת..
ואני הולך לישון לילה טוב כולם!
ליל"ט
גילו שנה וחצי ליפני שיצחק רבין ז''ל נרצח על זה שכתוב שהוא יהרג והזהירו אותו ושלחו מכתבים והכול אבל...אנשים לא מאמינים בתנ''ך אפשר להגיד..
דבר שני נכון שאפשר להוציא דברים..אבל ברצף שווה והכול בעמוד אחד ועל אותו נושא יש כמה מילים לפי מחקר אמריקאי אם איני טועה הסיכוי לכך הוא 1 לעשר אלף או מאה אלף.
תחפש בגוגל