נערך לאחרונה על ידי bob habanay; 04-08-2008 בשעה 03:32.
|
|
מה אני נראה לך מכונה ? מזה תמצא ? לך תבקש מאותו אחד שמצא את כל ה"מילים" האלו שימצא גם את זה,מילה שלי הוא ימצא,ואני לא צריך עוד הוכחות שזה חרטא,זה בשבילכם :\
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
כתוב השואה בתנך ככה סתם?
תראה לי אז יש הרבה אתרים שנותנים את התנך באינטרט..
חוץ מזה אני מזכיר לך שלמילה שואה היה משמעות לפני השואה.. היא היית מילה רגילה תראה פירוש במילון
שואה
(נ') הרס, חורבן, פורענות, אסון, זוועה, כינוי למלחמת העולם השנייה, רצח עם, השמדת עם
אפשר היה להשתמש במילה הזאתי בתנך בהקשר אחר..
" וַיֹּאמֶר יְהוָה אֶל-מֹשֶׁה, הִנְּךָ שֹׁכֵב עִם-אֲבֹתֶיךָ; וְקָם הָעָם הַזֶּה וְזָנָה אַחֲרֵי אֱלֹהֵי נֵכַר-הָאָרֶץ, אֲשֶׁר הוּא בָא-שָׁמָּה בְּקִרְבּוֹ, וַעֲזָבַנִי, וְהֵפֵר אֶת-בְּרִיתִי אֲשֶׁר כָּרַתִּי אִתּוֹ. וְחָרָה אַפִּי בוֹ בַיּוֹם-הַהוּא וַעֲזַבְתִּים וְהִסְתַּרְתִּי פָנַי מֵהֶם, וְהָיָה לֶאֱכֹל, וּמְצָאֻהוּ רָעוֹת רַבּוֹת, וְצָרוֹת; וְאָמַר, בַּיּוֹם הַהוּא, הֲלֹא עַל כִּי-אֵין אֱלֹהַי בְּקִרְבִּי, מְצָאוּנִי הָרָעוֹת הָאֵלֶּה. וְאָנֹכִי, הַסְתֵּר אַסְתִּיר פָּנַי בַּיּוֹם הַהוּא, עַל כָּל-הָרָעָה, אֲשֶׁר עָשָׂה: כִּי פָנָה, אֶל-אֱלֹהִים אֲחֵרִים. "
דברים , פרק ל"א , פסוקים ט"ז - י"ח , פרשת וילך.
הסיכוי שלך לחפש ולמצוא קשרים הגיוניים של אותיות בדילוגים על השואה או על כל נושא אחר שתחפוץ בו
בספרי התנ"ך הוא די גדול (יותר מידי אותיות)...
וגם אם הוא לא די גדול...אני מאמין שהסיכוי לזכות בלוטו נמוך בהרבה..ועובדה שאנשים זוכים..
אני מתערב איתך כאן שאם אני אפתח את הארי פוטר..ואדלג על אותיות..אני אמצא איזכורים על מתי השכנה שלי הורידה את הכלב שלה לאחרונה..בתאריך העברי גם
תתחיל לחשוב מחוץ לקופסא..תתחיל לחשוב הגיוני
נערך לאחרונה על ידי Li0rz; 04-08-2008 בשעה 05:26.
בקשר לשואה אם אני זוכר נכון ראיתי גם רמז של זה בדילוג של אות אחת רק בין אות לאות והיוא עוד מילים בנושא והכול בעמוד אחד
ותסביר לי איך יוצא דבר כזה
רוצחאשרירצח
------צ
------ח
------ק
------ר
------ב
------י
------ן
ויש עוד איזה מילה אני חושב ואם תרצה אני אביא לך דוגמא בקשר לזה למרות שהייתי מביא אבל אתה תגיד שזה שטויות...ומדענים משארים שיש יכאן משהוא מיוחד ויוצא דופן
נערך לאחרונה על ידי bob habanay; 04-08-2008 בשעה 14:42.
הצפנים שלך הולכים במאונך במאוזן באלכסון אחורה וקדימה..
ההסתברויות של דברים כאלה פשוט הולכות וגודלות...
אני בטוח שאם תתאמץ תמצא דברים כאלה גם בהארי פוטר..
ד"א..אני אמשיך להגיד שזה לא שווה להיות חכמים גדולים רק אחרי שהדברים קרו
אם אין בתנ"ך צפנים בעלי אופי זהה או חוקיות זהה לפיה אפשר לגלות את הצפנית הבאים
אז מן הסתם שלא התכוונו לעשות את הצפנים האלה..
בכל אופן..זה היה ממש ממש חמוד עד שהגעתם לאולמי ורסאי..(צעד נואש)
דרך אגב הצופן הזה שרשמת לי על רבין אני אשמח לקבל את המיקום במדויק שלו בתנ"ך..פרק פס' והכל..
LD מה יקרה אם יהיה רשום שם באותו אופן "ה לא קיים" מה אז? כבר שתי דפים אני שואל את זה ואף אחד לא שם או לא יודע כבר מה לחשוב...
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.