קניבל מגיע לחנות מיוחדת ורואה מוח של אשכנזי ב-100 שקל ומוח של כורדי ב-3000 שקל, ושואל, איך זה שהמוח של הכורדי כל כך יקר ? אז עונה לו המוכר, אתה יודע מכמה כורדים היינו צריכים להרכיב אותו.
פרסי אחד שוכב בחדרו גוסס כשנותרו לו עוד דקות ספורות לחיות, לפתע הוא מריח ריח של תבשילים נפלאים וקורה אליו מהר את הבן שלו, מגיע אליו הבן ושואל אותו : אבא מה אתה רוצה ? אז הפרסי עונה לו : לך תביא מאמא קצת אוכל שיהיה לי לטעום בפעם האחרונה, הבן חוזר כעבור רגע ואומר לו : אמא לא מסכימה לתת היא אומרת שזה לשבעה..
נוצרי מוסלמי ומרוקאי נכנסים לירושלים בפעם הראשונה שלשתם הולכים להתפלל באותו המקום, לפתע שומע הנוצרי קול.. אני רוח רפאים בעלת עין אחת ! הוא מפחד, ובורח משם, המוסלמי מתפלל ובעודו מתפלל שומע קול רועם : אני רוח רפאים בעלת עין אחחחת !!! הוא קם תופס תרגליים שלו ובורח כל עוד נפשו בו, המרוקאי מתפלל בינתיים ופתאום הוא שומע קול באמצע התפילה : אני רוח רפאים בעלת עייין אחת !!! אז המרוקאי צועק : וואלה אם לא תסתמי תפה אני עוד רגע מוציא לך גם תשניה !!
נהג מונית אחת אוסף פרסי והם נוסעים, לפתע הגיע משאית משום מקום ודחפה אותם לתוך תהום, תוך כדי שהם מדרדרים לתהום צועק הפרסי מאחורה לנהג : תעצור ! אז הנהג אומר לו : אני מנסה, אי אפשר.. אז הפרסי צועק : תעצור !! והנהג כולו לחוץ אומר לו : הבלמים לא עובדים ! אז הפרסי אומר לו : תעצור כבר את המונה !
ילד פרסי בא לספר לאבא שלו איזה מעשה חכם הוא עשה ולהתגאות במעשיו, הוא בא לאבא שלו ומספר לו : אבא היום במקום לעלות לאוטובוס חסכתי 5 שקל ורצתי אחריו עד לבית הספר. אז האבא אמר לו : טיפש ! אם היית רץ אחרי מונית היית חוסך עשרים שקל !
למה לרוב הכורדים יש ראש בצורת מרובע ? כי כשהם שותים מהאסלה הקרש נופל לפעמים..
פרסי מגיע עם משפחתו למסעדה יוקרתית, לאחר הארוחה, הוא קורא למלצר ומבקש חשבון, המלצר בודק ומגיש לו חשבון של 69.90 שקל , הפרסי שם 70 שקל המלצר לוקח את הכסף אומר תודה והולך, לאחר 5 דקות שהמלצר לא חוזר, הפרסי העצבני קם הולך למנהל המסעדה להתלונן מה זה שהוא נתן כסף ולא מחזירים לו עודף, וחוזר חזרה לשולחן, המלצר ניגש אליו מביא לו את 10 אגורות העודף וקונדום, שואל אותו הפרסי למה הקונדום ? עונה לו המלצר, רק שלא תתרבו !
קבצן רעב ללחם חסר רגל, עם פרצוף עקום ניגש לפרסי באמצע הרחוב ושואל אותו : אדוני יכול לעזור לי בעשרה שקלים ? אומר לו הפרסי, אם אתה רוצה אני יכול לעזור לך אפילו בחינם !
אינסטלאטור מגיע לתקן סתימה בבית של פרסי, שואל אותו הפרסי מתוך נימוס אם הוא רוצה תה, עונה לו האינסטלאטור : כן, האמת בבית אני בדרך כלל לא מערבב את התה עם סוכר, אבל שים לי 3 כפיות סוכר שיהיה טעם חזק, עונה לו הפרסי : אין צורך, אתה יכול להרגיש כמו בבית !
פרסי רוסי ומרוקאי מצאו מכונה מוזרה, רשום שם להכניס שקל, בא הרוסי והכניס שקל, יצאה לו בחורה יפייפיה, בא המרוקאי והכניס שקל, יצאה לו גם בחורה יפייפיה, בא הפרסי והכניס את אשתו, יצא לו שקל, חייך והלך.
פרסי נכנס לאוטובוס, לא משלם וכל הזמן הולך מצד לצד, כעבור כמה דקות שואל אותו הנהג : מה עם הכסף ? אז הפרסי עונה לו : למה שאני אשלם, הלכתי כל הדרך !
פרסי מתקשר לעיתון כדי לפרסם מודעה שכבר שילם עליה, שואל אותו העורך מה הוא רוצה לרשום שם ? אז הפרסי עונה לו שהוא רוצה לרשום שם : אמא מתה. אז העורך אומר לו אתה יכול עד 4 מילים, זה עוד 2 בחינם, אז הפרסי חשב רגע ואמר : תרשום אמא מתה, למכירה ניסן

ציטוט ההודעה