אם אני ישרת כקרבי בצבא , מזה ייתן לי לאחר 3 שנים, באילו עבודות אני יוכל לעבוד...
אתם יכולים לתת לי רשימה של מקצועות שלאחר הצבא מהווים "מקצוע" שאפשר להתפרנס ממנו ..
אם אני ישרת כקרבי בצבא , מזה ייתן לי לאחר 3 שנים, באילו עבודות אני יוכל לעבוד...
אתם יכולים לתת לי רשימה של מקצועות שלאחר הצבא מהווים "מקצוע" שאפשר להתפרנס ממנו ..
|
|
קרבי -> מאבטח
חחחחחחחחחח נו מה אתה רציני?
ישי התותח
מסכים איתך,
אם תצא מסיירת, אתה תוכל לקבל הצעה מהשב"כ להיות מאבט אישים, אוסף מודעין ואני לא ארחיב אבל לעבוד בשב"כ
תוכל לעבוד במשטרה בדרגות גבוהת.
בקיצור אבטחה בדרגה גבוהה לא סתם, וגם שב"כ אבל המיונים מטורפים.
אני אישית מכיר מישהו שיצא מיחידת עילית והגיעה למנהל ההאבטחה ברכבת ישראל שזה מאוד מכובד.
אני לא חושב שבשבילי "משמח" להיות מאבטח , אך להיות שוטר בדרגה גבוהה שהייתי בקרבי כמו שציינת זה אפשרי ??? כי כפי שאני יודע כדי להיות "שוטר " עליי לתפקד כשוטר בצבא לא כ"חייל" בקרבי.
אני עוד מעט בן 17 ועדיין לא קיבלתי מנילה ??!?!?!
בקרבי תוכל ללמוד על עצמך באמת ולגלות את ה"אני" הפנימי שלך ותוכל להכיר אנשים איכותיים
נערך לאחרונה על ידי שליחטא; 05-08-2008 בשעה 04:44.
קרא חוקים
פראמדיק צבאי- באזרחי אתה יכול לעבוד במד"א או בכל מקום אחר בתור פאראמדיק.
חובלים- תשמש כחובל בספינות תענוגות או בספינות משא.
שייטת 13- מדריך צלילה.
מדריך צניחה- כנ"ל באזרחי.
הנדסה קרבית- שימוש בתור חבלן משטרתי.
יחידית עילית- שירות בימ"מ.
ילת"ם- עבודות בחברות נפט.
וואו. ידידי אתה חי בעולם אחר הא?
השורה התחתונה היא שמלבד יחידות מיוחדות שיתנו לך עדיפות באבטחת אישים וכו'. מקצוע לא תקבל זה לא מטרת השירות הקרבי. מה שכן השירות הקרבי מוציא אותך בן אדם אחר ברמה אישית ויכולת להתמודד עם בעיות קצת טובה יותר. כמובן שבעת השיחרור אתה מקבל הטבות גדולות יותר ביחס לחייל משחורר ללא עבר קרבי.
ממר"ם/מודיעין פרוייקט גאמא [או כל פרוייקט שקשור ליחידות מיחשוב] - הייטק/תוכניתן וכד'.. מחשבים קיצר.![]()
אם תילך לרעיון עבודה זה יתן לך פור על האחרים
ברגע שאתה לומד מקצוע כשלהו בצבא ואו מתמחה בתפקיד כלשהו בצבא, באזרחות אותו אדם יקבל עדיפות בזכות הוותק שלו. לדוג: פרמדיקים צבאים בעלי סיכוי גבוה יותר להתקבל לעבודה במד"א בגלל הניסיון שהם צברו.