תהנה.
נכתב במקור על ידי PaintBrush ייייתוש שקטטט כאב ראש אתה(: את כאב ראש ילדהההההההה ילדהההה שלי אל תלכי לבדךך
מה אתם כ"כ מתלהבים מיוטם ? סתם עוד קיבוצניק שמגדל תרנגולות
נכתב במקור על ידי Tal מה אתם כ"כ מתלהבים מיוטם ? סתם עוד קיבוצניק שמגדל תרנגולות גידלתי גם אותך קטנצ'יק
Savage 2
OMG בדוגרי יותם, כולנו יודעים טוב מאוד למה יש לך מעריצים :]
נכתב במקור על ידי Itushh את כאב ראש ילדהההההההה ילדהההה שלי אל תלכי לבדךך ייתוש אתה דורש כאפה, לא רק אחת 23983295 כאפות(: ואני הולכת עם מוגי והתרנגולת שיוטם נתן לי, לא לבד
נערך לאחרונה על ידי PaintBrush; 04-08-2008 בשעה 22:46.
נכתב במקור על ידי Shon60 OMG בדוגרי יותם, כולנו יודעים טוב מאוד למה יש לך מעריצים :] אאוצצ' ורק לי מותר לרדת על יותם.. השאר שקלו מילים.
נערך לאחרונה על ידי Tal; 04-08-2008 בשעה 22:37.
נכתב במקור על ידי Shon60 OMG בדוגרי יותם, כולנו יודעים טוב מאוד למה יש לך מעריצים :] נו דבר
נכתב במקור על ידי Yotam נו דבר לא הבנת אה ? כאילו אתה עושה משהו שיגרום לכולם להגיד שהם אוהבים אותך... שזה.. אתה מוצץ להם יענו.. שון מאמי תזהר..
נערך לאחרונה על ידי Tal; 04-08-2008 בשעה 22:39.
נכתב במקור על ידי Yotam נו דבר האמצרפתהאמ
נכתב במקור על ידי Shon60 האמצרפתהאמ ישלי מערצים שלא יודעים בכלל מזה שרת אז שתוק הקנאה הורגת אותכם או מה אני לא מבין
בקיצוררר מה הבעיות מה אתם רבים לי פה סתמו תפה למה אני יטיס פה אנשים
מזל"ט D:
נערך לאחרונה על ידי A&E; 04-08-2008 בשעה 22:47.
נכתב במקור על ידי Tal לא הבנת אה ? כאילו אתה עושה משהו שיגרום לכולם להגיד שהם אוהבים אותך... שזה.. אתה מוצץ להם יענו.. שון מאמי תזהר.. איך הגעת לזה אני לא יודע, עזוב. יותם, קצת אבל קצת חוש הומור לא יזיק לך אחי.
יותם מה אתה הג'יגולו של הפורום חח אני בא לבקר, אף אחד אחר לא משתווה לי... תראה מה אני עושה בשבילך
חוקי הפורום