יאאלה זימר "יא ואארדי קציצה" נחשוווווו
לאלא אני מנהל את המשחק זה רעיון שלי! :o הראשון ממש קל!! "להתנצל לאורלי זה כמו שישראל תבוא לחיזבאללה, תבקש סליחה, זה רק יזמין עוד התקפות"
Balordi© נכתב במקור על ידי EnBlack אוי אני קצת מפגר אבל לא עד כדי כך חוץ מזה שניסיתי להצחיק את עצמי מה שלא הלך ככ וגם נפל לי המצחיק ממזמן ואני מודע לכך משתתף בצערך
נכתב במקור על ידי ZimmeR לאלא אני מנהל את המשחק זה רעיון שלי! :o הראשון ממש קל!! "להתנצל לאורלי זה כמו שישראל תבוא לחיזבאללה, תבקש סליחה, זה רק יזמין עוד התקפות" סימה ועקנין מכשפה?
נערך לאחרונה על ידי פרסי קלאסי; 05-08-2008 בשעה 01:37.
נכתב במקור על ידי sHaooLizZ סימה ועקנין מכשפה? מה? חחח לא. להגיד? עריכה: זזתי להיתקלח...
נערך לאחרונה על ידי ZimmeR; 05-08-2008 בשעה 01:40.
ddfd
תגידד משו קל פעם הבאה
שאולי 999 הודעות..
נכתב במקור על ידי sHaooLizZ תגידד משו קל פעם הבאה זה מהחיים זה לא הכל.. טוב עכשיו השני אין מצב שאתם לא מכירים ואני כבר נותן רמז זה מסרט ישראלי "-ארליך, תביא בצים! -כמה בצים? -כמה שיש..."
נערך לאחרונה על ידי ZimmeR; 05-08-2008 בשעה 01:53.
100000000000000000000 הודעותתתתתתתתתתת
נכתב במקור על ידי ZimmeR זה מהחיים זה לא הכל.. טוב עכשיו השני אין מצב שאתם לא מכירים ואני כבר נותן רמז זה מסרט ישראלי "ארליך, תביא בצים! כמה בצים? כמה שיש..." אהה זה קל אחי צ'ארלי וחצי
מזל טוב אחי!
חחחח שאלה הבאה
חחח זה ממש קל! אין מצב שאתה לא מכיר! "אברהם יצחק יעקב שרה..סטירה !" רמז סדרה
נכתב במקור על ידי ZimmeR חחח זה ממש קל! אין מצב שאתה לא מכיר! "אברהם יצחק יעקב שרה..סטירה !" רמז סדרה פיג'מות אחי קלאסי שאלה הבאה D:
"א-ני מוכן!" חח אפילו לא צריך רמז..
חוקי הפורום